Abbenes.net  15 jaar !!!

  Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

    UITGAANSDAG ABBENES & DE KAAG EN BUITENKAAG:  2 JUNI 2015

 

Graag willen wij u uitnodigen voor de seniorenuitgaansdag van de Kaag, Buitenkaag en Abbenes. Een boottochtje met de “Koningin Juliana” kan als u 66 jaar of ouder bent, weduwnaar c.q. weduwe, maar de senioren die verhuisd zijn naar een andere woonplaats zijn ook hartelijk welkom.  


Dit jaar is het een “Jubileumjaar” want volgens de boeken is het 80 jaar geleden dat deze dag voor het eerst is georganiseerd, reden dus voor een  een mooie dag.  Dit jaar gaan we weer met de “Koningin Juliana” van rederij van der Meer en varen we via de Ringvaart naar Amsterdam, vervolgens via het IJ naar het Amsterdam-Rijnkanaal en bij Nigtevecht gaan we de Vechtroute volgen. Dit alles gaat gebeuren op dinsdag 2 juni 2015.


Om 9.00 uur zal de boot vertrekken  vanaf Restaurant “Kaagzicht”, u wordt verzocht om 08.45 uur aldaar aanwezig te zijn. In Abbenes zal de Anbo-bus om 08.30 uur klaar staan op het kerkplein om de deelnemers te vervoeren naar de Buitenkaag die niet met eigen vervoer gaan. Heeft u nog vragen over deelname dan kunt u contact opnemen met onderstaande personen.  


U kunt zich opgeven tijdens de collecteronde die zal plaats vinden in de maand mei of door onderstaand strookje in te leveren (als u de collectant gemist heeft) bij genoemde personen of in “De Stal”op Kaag-eiland. Geeft u zich wel op vóór 15 mei anders is het misschien vol! De eigen bijdrage voor deze dag is € 30,- per persoon ( de werkelijke kosten zijn het dubbele). 

Deze uitgaansdag kan mede plaatsvinden door steun van sponsors en de inwoners van Abbenes, De Kaag en Buitenkaag. Bij voorbaat  willen wij een ieder die ons steunt in de kosten om de senioren een onvergetelijke dag te bezorgen, heel hartelijk bedanken!

 

Alle deelnemers tot dinsdag 2 juni 2015 ( schrijf het in de agenda en op de kalender).  

                                                                                                                                     
Met vriendelijke groet,

Seniorencommissie Uitgaansdag Abbenes & De Kaag en Buitenkaag

Voor De Kaag en Buitenkaag

Anne Zwetsloot Huigsloterdijk 386 Buitenkaag tel: 0252-545994

Maup Honcoop Zweilandstraat 19 Buitenkaag tel: 0252-544598

Adriaan Tieleman bij “de Stal”op de Binnenkaag


Voor Abbenes

Henk en Jeannette de Ruiter Hoofdweg 1481 Abbenes tel: 0252-545103

                                                                                                 Mobiel: 06-54335484

Monique van Reeuwijk                                                       Mobiel: 06-21986877Ja, ik ga mee met de senioren uitgaansdag op dinsdag  2 juni 2015 :

_______________________________________________________  

Naam:

Adres:

Woonplaats:                                                              tel: