Abbenes.net  15 jaar !!!

  Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Tupperware party? Jazeker! In het Praatpunt op 9 januari a.s. !!

Op dinsdagavond 9 januari komt in het dorpshuis Het Praatpunt, gelegen aan de Hoofdweg 1730 in Abbenes, Tupperware consulente Ilana Koopman met de nieuwste Tupperware producten!  Om 20.00 uur starten we de avond en staat er koffie en thee voor u klaar.

Tupperware bestaat al meer dan 60 jaar en bedenkt steeds nieuwe producten en artikelen om het de (veel al) vrouw in het huishouden makkelijker te maken. Van opbergsystemen tot bakhulpmiddelen, noem maar op, Tupperware probeert het je zo makkelijk mogelijk te maken met duurzame gebruiksvoorwerpen van goede kwaliteit. En Tupperware geeft ook nog eens garantie op haar producten, soms wel levenslang!


Dus: wanneer u thuis nog iets van Tupperware heeft wat kapot is, mag u dat ook meenemen. Ilana zal beoordelen of het product vervangen kan worden en of er kosten aan zijn verbonden. Neemt u in elk geval het product in zijn geheel mee, dus niet alleen (bijvoorbeeld) een dekseltje.


Indien u deze avond geheel vrijblijvend aanwezig wil zijn, dan kunt u zich opgeven bij Richelle van Hees (tel. 06-49460801 of richellevanhees@ziggo.nl) 

Dinsdag 9 januari 2018, aanvang 20.00 uur, Hoofdweg 1730 Abbenes