Abbenes.net  15 jaar !!!

  Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Zaterdag 1 juli 2017 themafeest HOLLANDS GLORIE.

De weersvoorspellingen voor zaterdag 1 juli zijn slecht en misschien zelfs bizar te noemen….. Toch gaat het bestuur van Oranje Evenementen Verenging (OEV) Abbenes vrolijk door met de voorbereidingen van het jaarlijkse themafeest. Wat dus eigenlijk een zomerfeest moet zijn. Het bestuur laat zich namelijk niet uit het veld slaan en weet dat ook dit themafeest met als thema HOLLANDS GLORIE zeker weer een succes gaat worden. 


 Koude temperaturen? Geen probleem, dan gaan we het in de tent vieren en we hebben nog twee extra heaters aangeschaft zodat we het wel warm krijgen. Deze heaters gedeeltelijk gesponsord door PRAXIS – Nieuw-Vennep.

Hollands Glorie is het thema en dat is een ruim begrip natuurlijk want er is heel veel Holland Glorie… Kaasmeisjes, drop, Volendam, Delfts Blauw, Rembrandt, Oranje, Rood/wit/blauw, etc…. Komt u ook in een Hollands Glorie kleding ? We zijn benieuwd naar uw outfit.

 Het themafeest begint om 17.00 uur en u kunt natuurlijk weer heerlijk eten bij ons. We hebben een Hollandse poffertjeskraam waar u heerlijke poffertjes kunt eten, maar we hebben ook een echte Hollandse barbecue en natuurlijk mogen de Hollandse frietjes niet ontbreken.

Verder gaan we er een gezellig Hollandse avond van maken. We hebben een bijzondere bingo met mooie Hollandse prijzen. Het is in elk geval geen bingo met getallen. Dat kunnen we albast verklappen en de deelname is GRATIS! Ook is er nog een oer Hollandse Quiz… Wie weet het beter ?

Muziek is er de hele avond aanwezig en zal zeker niet alleen maar Hollandse muziek zijn en zal verzorgd worden door DJ Christiaan.

 Kortom genoeg redenen om je niet door het slechte weer te laten weerhouden en gewoon naar het MFT aan de Van Voorstlaan komen op zaterdag 1 juli om 17.00 uur !