Abbenes.net  15 jaar !!!

  Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

 

Bouillabaisse


BOUILLABAISSE

 

Dit is de titel van ons nieuwe toneelstuk. Bouillabaisse is een vissoep.

Het stuk speelt zich af in een hotelletje aan een Hollands meer, dringend toe aan enige renovatie.

Er wordt een verjaardag georganiseerd met als hoogtepunt een feestelijk diner.

Een tragikomedie waarin trouw en verraad een evengrote rol spelen als misleiding, verzoening en vergiffenis. Neem dit alles met het nodige korreltje zout.

     

Op 11 en 18 april kunt u komen kijken.

Om 19.30 uur staat de deur van Dorpshuis "Het Praatpunt" open en om 20.00 uur begint de voorstelling. Voor die tijd bent u in de gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken en rustig een plaatsje te zoeken. De entreeprijs is € 7,50. We kunnen ook een plaats voor u reserveren als het gewenst is vooraan te zitten, omdat u misschien slechthorend bent of om een andere reden. Reserveren kan bij de leden of via reserveren@spelenderwijs.net

 

Voorbereiding:

 

Toneelvereniging "Spelenderwijs" is vanaf begin december begonnen met de voorbereidingen voor dit stuk. Het is geschreven door Arie de Rooij.

 

Nog zonder décor sparren de spelers momenteel met elkaar en hun teksten. De regisseuse "Lydia Looije" vraagt veel van ze. Spel inleving, bewustzijn van de ruimte, en van de medespelers, goed luisteren, stil spel...we leren om elke seconde op het toneel aanwezig te zijn met alles wat we hebben. Hier en daar is er wat frustratie maar er wordt altijd met veel plezier gerepeteerd. We weten waar we het voor doen! Dit doen we met passie en liefde voor het spelen. Zonder u als publiek zijn we natuurlijk nergens en we hopen dan ook van harte dat u komt kijken naar ons eindresultaat. Weet dat wij ons uiterste best doen u een geweldige avond te bezorgen. Het wordt nu al een leuke voorstelling.

    

Voor meer informatie en bezoek aan de website van Toneelvereniging Spelenderwijs klikt u op het logo hieronder.