Abbenes.net  15 jaar !!!

  Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Digitaal kerkblad Protestantse Gemeente Abbenes.


Digitaal kerkblad.

Vanaf het eerste kerkblad in 2018 kunt u het blad ook digitaal ontvangen in uw mailbox.
Wilt u eerst eens proberen hoe het is om geen papieren kerkblad meer in uw brievenbus te ontvangen, maar om het blad digitaal te lezen op uw pc, tablet of mobieltje, klikt u dan op onderstaande link.

https://www.magglance.com/Magazine/f967e0b48dbaa9b56f28cbf7eedbe4f1/white

of als de link niet werkt: kopieer de link en plak deze in uw browser.
Het digitale kerkblad opent zich en door op de + te klikken krijgt u de tekst groter in beeld en wordt de inhoud beter leesbaar. Door de linkermuisknop ingedrukt te houden kunt u over de pagina scrollen.
Als u op de - klikt, dan wordt het blad weer volledig zichtbaar en kunt u weer vooruit of achteruit bladeren d.m.v. de pijltjes rechts of links.

Een beeldvullend scherm krijgt u met het teken aan de rechterkant. U sluit het beeldvullende scherm weer via de  Esc. knop op uw toetsenbord.

Lijkt het u ook prettig om het kerkblad voortaan digitaal te lezen, geef uw e-mailadres dan door aan Evelien Engel ( engelj@planet.nl)
dan ontvangt u voortaan op het moment dat het kerkblad uitkomt een link in uw mailbox.

Natuurlijk willen we graag dat heel veel mensen van deze mogelijkheid gebruik gaan maken, zodat we minder papier gaan gebruiken, minder energie nodig hebben voor het maken van het blad, er minder mensen nodig zijn om de blaadjes rond te brengen en we als kerk ook duurzaam bezig zijn.