Abbenes.net

  Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Algemene Volleybal Vereniging Abbenes (A.V.V.A.) zoekt per direct leden voor recreantenvolleybal.

Rest van het seizoen GRATIS volleyballen !!


 Wil je in januari weer gaan sporten en heb je al enige ervaring met het volleybalspel of op zijn minst balgevoel, speel dan mee met ons gemengde recreanten team.

Elke donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur, in de gymzaal aan het Langerak 42 naast basisschool De Tonne in Abbenes.

Recreatie volleybal bij AVVA is een leuke teamsport, waarbij het accent ligt om gezellig een balletje te slaan. Lijkt dit je wat, kom dan eens een paar keer langs op een donderdagavond om vrijblijvend mee te spelen. Als je lid wilt worden kun je de rest van het seizoen gratis mee volleyballen !!

Eerstvolgende donderdagavond is 12 januari 2017 om 20.00 uur. Mogen we je dan begroeten ?

Inlichtingen: Jos Elst, 0252-230040 of John van den Berg, 06-10449091


 
Deze tekst staat op een flyer en deze flyer heeft het bestuur en vrijwilligers van AVVA afgelopen week bezorgd in het grootse gedeelte van Lisserbroek en Abbenes. De volleybalvereniging die dit jaar haar 60-jarige jubileum viert en hiermee tevens ook de oudste vereniging in Abbenes is wil dolgraag blijven bestaan.
Het ledenbestand is echter de laatste jaren teruggelopen en er zijn nog maar 13 leden over. Op zich is dat voldoende om 6 tegen 6 te volleyballen maar het lopende seizoen is het slechts twee avonden voorgekomen dat er 12 leden aanwezig waren. De meeste avonden zijn er maar 8,9 of 10 leden aanwezig. Een avond moest zelfs geannuleerd worden omdat er maar 7 leden konden spelen en 4 tegen 3 is geen optie.

De vereniging is dus naarstig op zoek naar minstens 3 of 4 nieuwe leden en omdat Lisserbroek geen volleybalvereniging heeft en hemelsbreed maar 3,38 kilometer van Abbenes af ligt heeft AVVA de hoop dat daar sportieve personen wonen welke willen komen volleyballen.

Ook zijn er flyers in een gedeelte van Abbenes uitgedeeld in de hoop dat dorpsgenoten in het nieuwe jaar een sport willen gaan beoefenen en dan hopelijk voor de volleybalsport kiezen.

De kosten zullen in elk geval geen probleem zijn want de rest van het seizoen is er geen contributie verschuldigd.

Op donderdag 12 januari 2017 is de eerste recreantenavond omdat het nu nog “kerstvakantie” is.

Hopelijk komen er nieuwe leden bij zodat de vereniging niet na 60 jaar de deuren moet sluiten.