Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

SV Abbenes F1 kampioen.

Zaterdagochtend, 25 april 2015, was het om 09.00 uur een gezellige drukte op het sportpark Van Goethem in Abbenes. Toeters, spandoeken, Opa’s, Oma’s, Vaders, Moeders, broertjes, zusjes en andere familieleden waren naar het sportpark gekomen om de spelers van SV Abbenes F1 aan te moedigen in de wedstrijd tegen Noordwijk.

Abbenes, de trotse koploper, kon bij winst op de nummer drie, Noordwijk, zich kampioen noemen.
Binnen no time was het 2-0 voor de paars-witten maar Noordwijk kwam sterk terug en bracht ook de spanning terug met een 2-1 ruststand.

Zo sterk als SV Abbenes de eerste helft begon, zo sterk begonnen ze ook de tweede helft want ook heir scoorden ze snel twee doelpunten en kwamen dus met 4-1 voor. Het werd een kopie van de eerste helft want ook hierna werd Noordwijk weer sterker en scoorde de 4-2. Dat werd ook de eindstand.

Door dit resultaat mag SV Abbenes zich kampioen noemen en kregen daarom ook bloemen van het bestuur en de felicitaties. Proficiat.