Abbenes.net  15 jaar !!!

  Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Toneeluitvoeringen op zaterdag 18 en 25 november in het Praatpunt

Toneelvereniging Spelenderwijs heeft het aangedrufd een nationaal bekend toneelstuk op de planken te brengen: 'Het geheugen van water'.

Het stuk is al eerder gespeeld door bekende Nederlandse actrices, zoals Tjitske Reidinga, Anneke Blok en Pauline Greidanus. Spelenderwijs heeft de tanden er in gezet, úren gerepeteerd onder de energieke leiding van regisseuse Lydia Looije, die inmiddels al zoveel mooie stukken met Spelenderwijs heeft geproduceerd.

Dit toneelstuk gaat over drie héél verschillende zussen, die bijeenkomen in verband met het overlijden van hun moeder. Ieder heeft zo zijn eigen problemen en de karakters botsen dan ook nog wel eens. Ook is moeder nog niet helemaal weg..... De karakters worden knap uitgespeeld door de spelers. Het is een stuk met een lach en een traan.

De spelers en de staf hebben er zin, u toch ook?   Zij hopen dat u allen komt. De zaal van dorpshuis Het Praatpunt gaat open om 19.30 uur, de uitvoering begint om 20.00 uur. En wat is de entreeprijs??     Slechts  € 7,50......daar hoeft u het niet voor te laten!!!

Zó dichtbij en zó goedkoop, drankje erbij, een leuk avondje uit!

Kaarten kunt u reserveren via  http://www.spelenderwijs.net/

Locatie: Dorpshuis Het Praatpunt, Hoofdweg 1730, Abbenes