Abbenes.net

  Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Zaterdag 10 december 2016 kerstmarkt in Abbenes.

Sinterklaas is net in het land aangekomen maar Oranje Evenementen Vereniging Abbenes kijkt alweer verder vooruit. Want OEV Abbenes organiseert op zaterdag 10 december weer de traditionele kerstmarkt op het MFT aan de Van Voorstlaan in Abbenes nabij de sportvelden.

Het zal weer een leuke gezellige kerstmarkt gaan worden. Natuurlijk weer veel gezellige kraampjes, Glühwein en een lekker hapje eten. Wat te denken van erwtensoep, hamburgers en hotdogs ??

  Ook zal de arrenslee weer een rondje door het dorp rijden en natuurlijk is dit rondje geheel gratis want deze word aangeboden door OEV Abbenes.

De Kerstman mag niet ontbreken op deze kerstmarkt en die heeft dan ook beloofd dat die weer langskomt. Natuurlijk mag u met hem op de foto.

Er zijn ongeveer 25 verschillende leuke kraampjes. Maar vooral belangrijk is natuurlijk ook de sfeer op de kerstmarkt. Die is op Abbenes onwijs gezellig. Gezellige muziek, gezellige kraampjes en een gezellige sfeer.

Voor de kinderen is er ook dit jaar weer een leuke attractie. Er staat namelijk een echte ijsbeer winter stormbaan. Wie kan deze woeste stormbaan helemaal afleggen ?


De kerstmarkt start om 16.00 uur en is om 20.00 uur afgelopen. We hopen dat ALLE Abbenessers en mensen uit de omgeving weer een bezoekje brengen aan onze gezellige kerstmarkt.

Tot zaterdag 10 december om 16.00 uur op het MFT aan de Van Voorstlaan in Abbenes.