Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Nieuw evenement in Abbenes: het Fashion Event op 10 en 11 november

Op vrijdag 10 november ( 16.00 - 20.00 uur ) en zaterdag 11 november ( 10.00 - 16.00 uur ) vindt in het Praatpunt aan de Hoofdweg 1730 in Abbenes voor de eerste keer het Fashion Event Abbenes plaats.


Dit evenement wordt georganiseerd door Melissa Backer Verkerk. En het is niet zomaar een kleding party, u vindt hier niet de minste merken, zoals:
 

Merk baby- en kinderkleding
Dameskleding van Enjoy fashion
Tassen, sjaals en portemonnee's van Living It Up
Make up en uiterlijke verzorging van Oriflame
Diamond paintings van Nicki
Taart van VerseTaarten.nl
Sieraden van Creactief                                                                                                                                      Kleding, badtextiel en beddengoed van Optidee

En nog veel meer....

Er is ook een leuke tag en win actie, zie de berichten in het event. Klik daarvoor hier, daar kunt u ook zien wat er zoal wordt aangeboden op a.s. vrijdag en zaterdag. Delen wordt erg gewaardeerd. Wisten jullie dat de omzet van de dranken naar het dorpshuis Het Praatpunt gaat en we dus ook op die manier het dorpshuis helpen.

Misschien leuk om te vermelden dan we een loterij (enveloppen trekken) organiseren en dat de opbrengst naar de OEV gaat om bij te dragen aan een nieuwe geluidsinstallatie. Dat is zeker een leuke geste die erg wordt gewaardeerd. Onderstaand wat voorbeelden van de te winnen prijzen.

U komt toch ook?!