Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Dorpsagenda :

Heeft u een activiteit of evenement ? Wij plaatsen dit in de dorpsagenda.
Stuur het ons via het contactformulier aan de rechterkant op deze pagina. 

Activiteiten & evenementen agenda Abbenes


Fractiespreekuur HAP bij dorpshuis Het Praatpunt

Datum:17-01-2022
19:30

Lokale politieke partij HAP houdt maandag 17 januari een fractiespreekuur bij het dorpshuis Abbenes. Fractieleden Abdul Salhi, Nikkie Elfers en kandidaat raadslid John van den Berg zijn van 19:30 uur tot 21:30 uur bij het dorpshuis Abbenes aanwezig met de mobiele fractiekamer om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan. “Iedereen is welkom om een praatje te komen maken”, aldus kandidaat raadslid en Abbenesser John van den Berg.

Uiteraard zullen de fractieleden de afstand van 1,5 meter hanteren en vragen wij voorafgaand of de inwoners Corona gerelateerde klachten ervaren. Mochten geïnteresseerden gezondheidsklachten hebben en toch graag met HAP in contact willen komen, dan kan dit uiteraard digitaal of per telefoon.

Dag en datum: Maandag 17 januari 2022
Tijdstip: 19:30 – 21:30 uur
Waar: Stichting Dorpshuis Abbenes
Adres: Hoofdweg Oostzijde 1730, 2157 NC Abbenes

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het spreekuur te bezoeken, maar toch een gesprek willen hebben met één van de fractieleden, kunnen met ons mailen via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen ook digitaal gesteld worden via het Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op de website www.hap-haarlemmermeer.nlTerug naar overzicht


Opbellen
E-mail
Info