Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Uitnodiging voor Wereld Alzheimer Dag 2019

Dit jaar is het thema van Wereld Alzheimer Dag: 'samen bewegen'. En dat gaat het bestuur van de afdeling Amstelland en Meerlanden van Alzheimer Nederland graag met u doen! Wij nodigen daarom iedereen die te maken heeft met dementie van harte uit om op zondag 22 september om 14.00 uur in de Thamerkerk in Uithoorn met ons te kijken, luisteren en vooral te dansen op muziek die u allen kent. 

De Thamerkerk in Uithoorn is een prachtige locatie, gelegen aan de Amstel, met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Wij ontvangen u daar met koffie, thee, frisdrank en een zoete lekkernij. Daarna is er muziek uit de 'goeie ouwe tijd', met bijbehorende beelden op grote schermen. Er kan op 22 september ruim gedanst worden. Leden van Dansschool Mittelmeijer zijn aanwezig om het goede voorbeeld te geven en u eventueel te helpen met wat op de achtergrond geraakte danspassen. Maar u kunt ook gewoon genieten van een gezellige middag met heerlijke hapjes en drankjes in een prachtige omgeving.

De middag begint om 14.00 uur en duurt tot (uiterlijk) 18.00 uur. De Thamerkerk ligt aan de Amsteldijk Noord 1, 1422 XS in Uithoorn. De kosten zijn 5 euro per persoon (rek.nr.: NL75 RABO 0150 7653 20 tnv Alzheimer Nederland)

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Wadamstelland2019@gmail.com. U krijgt dan een link toegestuurd waarmee u zich kunt inschrijven.

Deze uitnodiging is voor iedereen in de regio Amstelland en Meerlanden die te maken heeft met dementie. Patiënten, mantelzorgers, naasten, vrijwilligers en zorgprofessionals zijn op zondag 22 september van harte welkom.

We zijn van plan er een muzikale, smakelijke en vooral hele gezellige middag van te maken en we hopen dat samen met u te mogen doen! 

 

Opbellen
E-mail
Info