Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Nieuwe actie voor de renovatie van dorpshuis Het Praatpunt.


Monique Buitenhuis van MNQ.Holland start een nieuwe actie waarbij een gedeelte van de opbrengst naar de renovatie van dorpshuis Het Praatpunt gaat.

Abbenes is onlangs voorzien van nieuwe rolcontainers en natuurlijk is het prettig als uw eigen rolcontainer duidelijk herkenbaar is. Dat kunt u nu merken met de stickers van MNQ.Holland.

Ze maakt een setje van 3 kliko stickers voor 8 euro voor op de deksel. Per verkocht  setje is 1,50 euro voor het dorpshuis. Afmetingen van alle 3 de stickers is ca 10 x 10 cm. De kleuren rood, wit en geel zijn nog genoeg op voorraad, andere  kleuren (zie foto) is op aanvraag.Wil jij ook een setje?
Geef dan het gewenste  huisnummer door en je kleurenvoorkeur 1e keus, 2e keus, 3e keus.


Hierbij de beschikbare  kleuren.Een Red Bull sticker of Ajax sticker kan ook. Grotere afmetingen (tot max 20x20 cms) op aanvraag. Ter indicatie : De Ajax sticker is ca 14 x 15 cm en is per setje van 3 stuks (Voor elke container een) 15 euro waarvan 3 euro voor de renovatie het dorpshuis is. De stier ca 15x10 cm is te bestellen voor 6 euro per stuk waarvan 1 euro naar het dorpshuis gaat.
De stickers moet u zelf plakken en de instructies hiervoor krijgt u erbij.

Bestellen kan bij MNQ.Holland via e-mail : moniquebhuis@gmail.com 

Opbellen
E-mail
Info