Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!Publicatie: Glasvezel in Abbenes?

Ook Abbenes krijgt glasvezel, althans als 40% van de bewoners in de kleine kernen van Haarlemmermeer zich hiervoor inschrijft.

Supersnel, stabiel en keuzevrijheid

Glasvezel biedt niet alleen supersnel internet, een zeer stabiel netwerk maar vooral keuzevrijheid. Omdat namelijk meerdere gerenommeerde providers hun diensten aanbieden, bent u niet afhankelijk van één aanbieder. De kans is daarmee groot dat u minder gaat betalen voor internet, televisie en bellen. Daarmee zou de eenmalige investering van € 200,- voor glasvezel binnen twee jaar al kunnen zijn terugverdient.

Meer informatie en aanmelden?

Voor meer informatie, kijk op glasdraadhaarlemmermeer.nl/kernen/. Daar kan men zich ook inschrijven. Wanneer op 15 juli 2019 40% van de bewoners van de kleine dorpen en buurtschappen van Haarlemmermeer zich heeft ingeschreven, gaat de aanleg van glasvezel door. Men betaalt pas als de glasvezel kabel is aangelegd. Naar verwachting is dit in de loop van 2020.

Eenmalige aansluitkosten € 200,-

Tot 15 juli 2019 kunt u zich inschrijven voor glasvezel. Van de bewoners wordt een eenmalige bijdrage van €200, - gevraagd voor de aansluitkosten. Dit bedrag hoeft u pas te betalen als de glasvezel in uw woning is aangesloten en werkt. Iedere woning krijgt een individuele glasvezelaansluiting, die u niet deelt met iemand anders. Het is een unieke kans om op een betaalbare manier snel internet in uw huis te krijgen. Als u nog niet wilt overstappen van provider, kunt u de glasvezel aan laten leggen, maar dan betaalt u € 250 extra omdat de glasvezelkabel dan onbenut blijft.

Het gebied

Tot 15 juli 2019 kunnen de bewoners van de dorpen Abbenes, Buitenkaag, Zwaanshoek, Cruquius, Leimuiderbrug, Weteringbrug, Burgerveen, Nieuwe Meer, Beinsdorp en een klein deel van Badhoevedorp en Lisserbroek zich inschrijven voor glasvezel. Om de aanleg definitief door te laten gaan, moet 40% van de adressen dat doen. Dit percentage hoeft dus niet in elk dorp gehaald te worden, het gaat om het gehele gebied van de gemeente Haarlemmermeer. Als het percentage gehaald wordt, dan is de planning dat het gebied in de tweede helft van 2020 is aangesloten.


Opbellen
E-mail
Info