Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Abbenes = Griezelnes

HALLOWEEN 2015


BEIDE TOCHTEN ZIJN VOL !!!

ER KAN NIET MEER WORDEN 

INGESCHREVEN... OOK NIET MEER OP 

DE HALLOWEENAVOND !!DE RATTENVANGER VAN ABBENES

Zaterdag 31 oktober 2015 organiseert de Werkgroep Halloween van Oranje Evenementen Vereniging Abbenes, Jeugdraad Abbenes en heel veel vrijwilligers weer het Halloweenfeest in Abbenes. 

Het is alweer het TWAALFDE Halloweenfeest in Abbenes. Abbenes was het eerste dorp in de Haarlemmermeer dat dit feest ging vieren en in die 12 jaar is het een begrip in Abbenes geworden, maar ook in de wijde omgeving, want de deelnemers komen uit veel dorpen van de Haarlemmermeer en zelfs van daar buiten.

Er is weer heel veel animo voor dit Halloweenfeest. De inschrijvingen zijn begonnen en nu al hebben veel deelnemers zich al aangemeld. Deze aanmeldingen komen niet alleen uit Abbenes vandaan. Er zijn ook aanmeldingen vanuit Buitenkaag, Nieuw-Vennep, Lisserbroek, Amsterdam, Nes aan den Amstel en Lisse.

Dit jaar is het thema : De Rattenvanger van Abbenes.  Dit thema is speciaal voor de jonge kinderen. De volwassenen zullen gewoon de stuipen op het lijf gejaagd worden op een speciale locatie.

Halloweenfeest gaat gevierd worden in 2 leeftijdsgroepen :

De eerste groep is voor de kleintjes van 0 tot en met ongeveer 9 jaar. De ouders en kinderen van rond de 9 jaar moeten zelf beslissen in welke groep ze meegaan. De groep van 9 jaar en ouder kan best heel erg griezelig zijn, dus houdt daar rekening mee.

De tweede groep is voor de leeftijd van ongeveer 9 jaar en ouder.

Voor de eerste groep van 0 t/m 9 jaar mag je je individueel opgeven, maar je mag ook een groepje met vriendjes/vriendinnetjes opgeven. Natuurlijk mogen de ouders meelopen om de kleintjes te begeleiden.

Voor de tweede groep vanaf 9 jaar mag je je individueel opgeven maar je mag ook een groepje met vriendjes/vriendinnetjes/ouders opgeven, maar maximaal 6 personen!

Er is geen maximum leeftijd aan het Halloweenfeest is verbonden. Dus ook de volwassenen mogen meedoen, al zullen die natuurlijk wel pas starten als alle kinderen weg zijn. Maar wilt u een keer griezelen met uw partner of vriend/vriendin of goede kennis dan kan dat dit jaar op 31 oktober in Abbenes.

De Halloween speurtocht is natuurlijk NIET alleen voor de kinderen/volwassenen uit Abbenes. Neem daarom gerust vrienden/vriendinnen/kennissen/klasgenootjes/familie mee.

Geef je nu snel op !!!!! Uiterlijk woensdag 28 oktober 2015. En…. Vol = vol. Vorig jaar moest de organisatie mensen teleurstellen omdat de route vol was. Er kwamen op de avond zelf nog aanmeldingen binnen en die konden dus niet meer lopen. Om teleurstelling te voorkomen, geef je op !!


De Halloween speurtocht is gratis voor OEV Abbenes leden. Voor niet leden zijn de kosten
4.00 per persoon.

De Spelregels :


·      Deelname is op eigen risico.


Inschrijven kan niet meer. Beide tochten zitten helemaal VOL !!


* Maximaal 6 personen in de groep.


* Voor Oranje Evenementen Vereniging Abbenes leden (OEV leden) is het gratis, niet leden betalen  € 4.00 per persoon.


* Geef je voortijdig op want vol = vol. De organisatie kan niet van de vrijwilligers verlangen dat ze NA 23.30 uur nog in het bos moeten liggen. Wie te laat is met opgeven heeft echt pech !!

* De kleintjes beginnen om 18.00 en de groten om 19.30 uur.

* Het parcours  voor de kleine griezels is niet buggy bestendig, omdat de route niet altijd buggy vriendelijk is.

* Oude schoenen of laarzen aan is verstandig, zowel voor de groten als de kleintjes.

* Trek ook stevige schoenen of laarzen aan want het parcours is niet overal vlak !!

* Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen in het dorpshuis, er is voldoende in het dorpshuis aanwezig.

* Er is geen discussie mogelijk.

            

Iedereen een hele fijne Halloween en kom ook zoveel mogelijk zelf verkleed. Als iedereen verkleed komt (ook de volwassenen) geeft dat nog meer sfeer aan dit griezelige feest.

Tot zaterdag 31 oktober.
Bestuur Oranje Evenementen Vereniging Abbenes. 

Opbellen
E-mail
Info