Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Ride for the Roses komt zondag 9 september a.s. door Abbenes

Op zondag 9 september wordt weer de Ride for the Roses georganiseerd. Een fietsevenement dat zich inzet voor KWF Kankerbestrijding door geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Deelnemers kunnen meedoen aan één van de vier routes: 25, 50, 80 km toertochten of de 100 km pelotonstocht. De route van de 100 km wordt verreden in één peloton, over afgezette wegen en wordt begeleidt door politie en Evenementen Verkeers Regelaars. De passage van dit peloton duurt ca. een half uur en de wegen worden ca. een uur afgezet.

De 100 kilometer route passeert ook Abbenes! De fietsers komen vanuit Nieuw Vennep richting Abbenes via de Hoofdweg Oostzijde, slaan links af de Dr. Heijelaan in en gaan via de Huigsloterdijk langs Huigsloot bij Vredeburg de brug over naar Nieuwe Wetering.

 Dit heeft als gevolg dat de betreffende aanvoerwegen  tijdelijk worden afgezet. De gele borden zijn reeds geplaatst en geven een sluitingstijd aan van 10 tot 12 uur.  

Meer informatie over de tijden van deze afsluiting, kunt u vinden op onze website: https://www.ridefortheroses.nl/bereikbaarheid/

De organisatie is erg blij dat ze door gemeente Haarlemmermeer en omgeving de mogelijkheid krijgen om te fietsen tegen kanker om onze droom een stapje dichterbij te kunnen brengen: een wereld waarin niemand meer overlijdt aan kanker.

Opbellen
E-mail
Info