Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Zaterdag 30 juni 2018 themafeest BRUILOFT.

De weersvoorspellingen voor zaterdag 30 juni zijn geweldig! Het gaat tropisch warm worden en daarom hoopt OEV Abbenes op heel veel bezoekers op haar bruiloftsfeest want :

Oranje Evenementen Vereniging Abbenes gaat trouwen……

Oranje Evenementen Vereniging (OEV) Abbenes heeft zaterdag 30 juni 2018 haar jaarlijkse themafeest en dit jaar is het thema “Bruiloft”. Het feest zal dus geheel in het teken staan van liefde, bruiloft en trouwen.

De organisatie verwacht dat veel bezoekers de trouwjurk of het trouwpak weer uit de mottenballen halen en in trouwkleding het themafeest zullen bezoeken. Er was zelfs een heuse trouwambtenaar geregeld en er is dus ook een oproep gedaan of er daadwerkelijk iemand wilde trouwen op dit themafeest. Er meldden zich 2 stellen welke interesse hadden maar helaas gaat er niet echt in het huwelijk getreden worden aanstaande zaterdag.

Toch zijn er genoeg redenen om het feest te bezoeken. Het gaat geweldig mooi weer worden, dus kom gezellig naar het terras voor een hapje en een drankje. DJ Marco zal voor een gezellig stukje muziek zorgen en rond 19.00 uur is er weer een muziekbingo met liedjes die met liefde, bruiloft en trouwen te maken hebben. Bij de bingo zijn mooie prijzen te winnen.

Bijvoorbeeld een dinerbon bij Brasserie Puck, of een springkussen de hele dag in uw tuin, gesponsord door Springkussen Verhuur Bollenstreek, of een heerlijke taart gesponsord door VerseTaarten.nl..

Dus kom naar het MFT voor een gezellig feest en een leuke MUZIEKBINGO !!!

Verder is er natuurlijk de fotohoek waar je een mooie foto kunt laten maken.

Kortom: genoeg ingrediënten om er een leuk feest van te maken in Abbenes op het MFT aan de Van Voorstlaan. Aanvang van het feest is 16.00 uur. 

Opbellen
E-mail
Info