Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Algemene Volleybal Vereniging Abbenes (A.V.V.A.) begint donderdag 03 september 2020 aan het nieuwe seizoen. 
Maar gaat dat ook daadwerkelijk gebeuren ??
PER DIRECT op zoek naar nieuwe leden voor recreantenvolleybal. Is er nog een redding ??

 Volleybal Vereniging AVVA is de oudste vereniging in het dorp Abbenes. In 1957 opgericht en nu na 63 jaar dreigt het doek te vallen omdat het leden aantal te weinig is om nog verder te gaan.

De laatste jaren liep het ledenbestand al terug en er was nauwelijks aanwas van nieuwe leden. Even was er een opleving door de bouw van de Zilvervloot want hierdoor kregen we er 5 nieuwe leden erbij maar het laatste jaar hadden we precies 12 leden over en dat was precies genoeg om 6 tegen 6 te spelen. 

Voor het nieuwe seizoen hebben echter 4 van de huidige leden aangegeven om te stoppen met volleyballen en dat betekent dat er nog maar 8 spelers over zijn en dat is niet genoeg om te kunnen blijven volleyballen.

AVVA speelt uitsluitend r
ecreatie volleybal. Het is een leuke teamsport, waarbij het accent ligt om gezellig een balletje te slaan. 

De vereniging is dus naarstig op zoek naar minstens 4 nieuwe leden. Je hoeft niet top te zijn maar balgevoel is bij deze tak van sport wel van belang om blessures te voorkomen. Heb je dat gevoel dan hopen we dat je voor 1 september 2020 reageert zodat we misschien toch op 3 september kunnen starten en het voortbestaan van de vereniging kunnen waarborgen

Kunnen we inderdaad toch doorgaan dan spelen we elke donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur, in de gymzaal aan het Langerak 42 naast basisschool De Tonne in Abbenes.

Inlichtingen: John van den Berg, 06-10449091 of e-mail : avva@abbenes.net 

Opbellen
E-mail
Info