Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Sporten uit naam van je 'baas'......

Op zoek naar een sportieve afsluiting van de werkweek? Doe met collega´s/vrienden mee aan de Sportvereniging Abbenes  (SVA) bedrijventenniscompetitie 2017.

Deze competitie is speciaal voor bedrijven- en vriendenteams in het leven geroepen om sportief op vrijdagavond de werkweek af te sluiten op de tennisbaan. Al 10 jaar een sportieve aanrader. Een tip voor je baas: shirtreclame mag!

Ruimte voor extra teams

De competitie telt een aantal trouwe teams die al heel lang meedoen op de vrijdagavond in Abbenes. Maar er is nog ruimte voor nieuwe teams! Ieder team bestaat minimaal uit twee personen, maar bij voorkeur heeft u al reserve spelers opgenomen!

Er wordt tien vrijdagavonden gespeeld in de periode van half mei tot medio september, waarbij in de grote vakantie uiteraard een pauze wordt ingelast. De locatie is het tennispark van Sportvereniging Abbenes, in het zuiden van de Haarlemmermeer, met vier gravelbanen. U speelt zeven van de tien avonden, per avond twee partijen van één uur.

Leer je collega's op een andere manier kennen en laat 'de baas' het inschrijfgeld, slechts    € 50 per team, sponseren. Want sport is goed voor de collegialiteit en de gezondheid! Dat wil ieder bedrijf toch steunen!

Er wordt

Regionale competitie
De bedrijven komen uit de regio Haarlemmermeer en Bollenstreek en strijden ieder jaar weer om de fel begeerde wisselbokaal. Er wordt gespeeld van 18 uur tot 22.00 uur. Komt u uit het werk dan is het uiteraard mogelijk om tegen aantrekkelijk tarief een hapje te eten voordat u de strijd aan gaat op het gravel!

De competitie bestaat uit maximaal 18 teams waardoor u de andere teams ook al snel leert kennen. Heren-, dames- en gemengd dubbel spelen in deze competitie door elkaar heen. De wedstrijdleiding zorgt voor het eten, de tijdwaarneming en de ballen. Op de afsluitende avond speelt ieder team waar u ook gebruik maakt van het gratis buffet!

Heeft u interesse? Mail dan naar bedrijvencomp@svabbenes.nl voor inschrijfformulier of meer informatie.

Opbellen
E-mail
Info