Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

De laatste activiteit in de jubileumperiode van de 150-jarige kerk!!!

Zaterdag 2 maart is het al weer de laatste activiteit in het kader van het jubileumjaar van de 150-jarige kerk in Abbenes: een muzikale avond!

De organisatie heeft het ritmisch koor Mitswa uit Nieuw Vennep bereid gevonden een optreden te komen geven. Het koor brengt zowel klassiek als popmuziek ten gehore. Charlotte Holthuijsen is de dirigente van dit 36 leden tellende koor. De pianobegeleiding neemt Lena Lelyukhina voor haar rekening. Ook speelt zij nog enekel solostukken. Wie dit koor al eens heeft gehoord, is zeer enthousiast, dus mis het niet!

Als tweede optreden komt de Klezmerband Freylach deze avond opluisteren. De 6-koppige band speelt instrumentale muziek, dansmuziek, maar ook wordt er gezongen. De muziek is oorspronkelijk ontstaan in Oost-Europa door rondtrekkende musici die speelden op feesten.  In de band zitten ook drie Abbenessers, waaronder onze predikant Conny Berbée. Laat u zaterdagavond verrassen!

U bent zaterdagavond 2 maart a.s. van harte welkom in de kerk van Abbenes, Hoofdweg 1760. Aanvang is 20.00 uur. De entree is gratis, wel kunt u een vrijwillige bijdrage geven  ter bestrijding van de onkosten. Vooraf is er een kopje koffie verkrijgbaar en in de pauze zijn drankjes te koop.

Opbellen
E-mail
Info