Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Muziekavond in de kerk van Abbenes voor spierziekte Duchenne

Op vrijdagavond 27 mei kunt u weer genieten van muziek in de kerk van Abbenes. Het concert wordt gegeven door een keur van muzikanten die met veel verschillende instrumenten ook een zeer gevarieerd programma ten gehore zullen brengen: van Blues tot Beethoven, van hedendaagse pop tot betoverend klassiek. U zult aangenaam verrast zijn!


Tijdens deze avond vragen wij uw aandacht voor Duchenne, de officiële benaming van deze ziekte is Duchenne Muscular Dystrophy.  Als je met Duchenne Spierdystrofie wordt geboren, breken je spieren langzaam af, vaak begint dit al op zeer jonge leeftijd, en word je steeds minder sterk. Ook de hartspier wordt steeds zwakker. Dankzij beademing en het gebruik van (hart)medicatie is de levensverwachting de afgelopen jaren toegenomen. De helft van de patiënten met Duchenne Spierdystrofie wordt nu ouder dan 30 jaar.


Tijdens het concert krijgt u ook uitleg over onderzoek naar deze ziekte, de manier waarop kinderen en ouders er mee omgaan, over nieuwe behandelmethodes en over hoop. Uw vrijwillige bijdrage om deze ziekte te bestrijden wordt zeer op prijs gesteld.

U bent zeer welkom op 27 mei, aanvang 20:00 uur! De entree is gratis. Kom genieten van de muziek en steun tegelijk een goed doel! En zoals gewoonlijk praten we graag wat na met een hapje en een drankje. Adres Hoofdweg 1764, 2157 NC ABBENES

Opbellen
E-mail
Info