Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Woensdag 21 maart:

interessante avond bij Passage met kleurconsulente Angelique Huele

Altijd al benieuwd geweest welke kleur u het beste staat dames? Kleur kan bepalend zijn voor de indruk die u maakt op andere mensen. Je hebt daar zelf wel een idee over, maar klopt dat wel? Zit je niet vastgeroest in een bepaald patroon?

Angelique Huele is kleurconsulente en geeft kleuranalyses: dat is het samen ontdekken van de kleuren die het beste passen bij iemands huid, ogen en haar, maar vooral bij iemands persoonlijkheid. Het “Kleurique-persoonlijk kleuradvies.”  Zij kan u advies geven over welke kleur of kleuren het beste bij u passen. Die kleurbepaling kunt u toepassen in uw make-up en kledingkeuze, wie weet zorgt dit voor een verrassend effect!

Dames van Abbenes…dit is interessant voor iedereen, dus VAN HARTE UITGENODIGD!

Aanvang is 19.30 uur. Een avond eens meekijken kost u helemaal niets, we vragen alleen een bijdrage voor de koffie/thee voor € 1,- per kopje.

Een vereniging voor vrouwen met hart voor de samenleving, oog voor de naaste en gevoel voor cultuur. Eén keer per maand komen we bij elkaar op woensdagavond in het dorpshuis Het Praatpunt, (inloop met koffie/thee om 19.30 – aanvang 19.45 uur) waar aan de hand van maatschappelijke thema’s vaak sprekers worden uitgenodigd. Ook hebben we af en toe excursies, een fietstocht en is er een leeskring.

Passage is zéker niet alleen voor ouderen bedoeld. Er komen regelmatig zeer actuele en maatschappelijke onderwerpen aan de orde. We leven toch met jong en oud in deze samenleving, dus kom gerust eens een keertje kijken.
Opbellen
E-mail
Info