Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Open dag voor jeugd bij SV Abbenes op 25 mei a.s.

Op woensdagmiddag 25 mei a.s. houdt Sportvereniging Abbenes (SVA) een open middag speciaal voor jeugdleden. Binnen sportvereniging Abbenes kan er zowel getennist als gevoetbald worden. Voor beide takken van sport zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste kinderen die graag willen sporten. SV Abbenes is een kleine vereniging waar iedereen elkaar kent en stimuleert mee te doen met wedstrijdjes en competitie.

Extra aandacht voor voetbal jeugd

De open dag op 25 mei richt zich op de kinderen die interesse hebben in voetbal. SVA is  namelijk op zoek naar jongens en meisjes, in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar, om onze F-junioren te komen versterken in het komende voetbalseizoen. Iedere woensdagmiddag wordt er van 15.00 tot 16.00 uur getraind door twee enthousiaste trainers die de kinderen op een speciale, vooral speelse wijze, kennis laten maken met voetbal.

Ben je wat ouder maar wil je ook graag voetballen? Natuurlijk kan je dan ons E-junioren team versterken. Teamgenootjes in de leeftijd van 9 t/m 10 jaar maken graag kennis met je door  op woensdag te trainen (16-17 uur) en op zaterdag wedstrijden te spelen tegen andere voetbalclubs.

 Ben je jonger (4,5 of 6 jaar) maar kan je niet wachten om een paar voetbalschoenen aan te trekken? Dan ben je natuurlijk ook welkom bij SVA! De ukken trainen iedere woensdag van 14.30 tot 15 uur.

Het gaat er bij Abbenes vooral om dat kinderen plezier hebben in hun sport, voetbal of tennis. Stapsgewijs proberen de trainers de kinderen voetbalonderricht te geven zodat zij later terugdenken aan de leuke sportactiviteiten bij SVA.

 Open Dag Voetbal

Op de open dag zijn er vele voetbalactiviteiten, zoals latje trap en penalty schieten. Iedereen is van harte welkom. Neem je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes of klasgenootjes mee!  Kom naar de Van Voorstlaan 2 in Abbenes – we beginnen om 14.00 uur en het duurt tot 17 uur. Als het weer het toe laat staat er voor de kleinsten ook een springkussen om wat energie kwijt te raken…

 

Meer weten over Sportvereniging Abbenes? www.svabbenes.nl

Opbellen
E-mail
Info