Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Nieuwe hoofdsponsor voor open tennis toernooi Abbenes

Met veel genoegen presenteert de Toernooi Commissie van Sportvereniging Abbenes de nieuwe hoofdsponsor van het 31 ste Open Tennis Toernooi. Vleeschhouwerij De Scharrelaer uit Nieuw Vennep is bereid gevonden zijn naam te geven aan het kleine, gezellige toernooi in de Haarlemmermeer.

Voor de 31 e keer gaan de banen open voor alle deelnemers in de week van 5 t/m 11 juni a.s.

Mooie poster met nieuwe sponsor
“We zijn heel blij dat Vleeschhouwerij De Scharrelaer haar naam aan ons toernooi wil koppelen”, legt toernooileider Hannelore Vermeere uit. “Het valt niet mee om voor de wat grotere dingen bij onze vereniging of in ons dorp een wat grotere sponsor te vinden. We zijn dan ook blij dat onze sponsorman Gerrit Gravesteijn deze hoofdsponsor voor ons heeft gevonden.”

Vlak voordat de posters bij de omliggende verenigingen zijn opgehangen heeft de toernooileider de eerste poster overhandigt aan Pieter Modderman van Vleeschhouwerij De Scharrelaer.

Gezellig 50+ toernooi op werkdagen. 

Overdag wordt er gespeeld in verschillende 50+ categorieën. "Onze vereniging heeft een actief beleid om mensen boven de vijftig gezellig en lekker te laten tennissen" vertelt Ria Vermeere, "het hele tennisseizoen zien we de deelnemers van het open toernooi ook op onze maandagtoernooien op het park. Leuk is het als we tijdens het open toernooi weer wat 'verse' vijftig plussers mogen verwelkomen. Dat maakt het voor alle deelnemers natuurlijk verrassend".

Vol programma
“We hebben deelname in vele categoriën en dus een vol programma”, legt de toernooileider uit. “Maar zoals altijd wordt het buiten de baan ook een gezellig feestje.” De organisatie zorgt altijd voor thema-avonden met aangepaste kleding en muziek, de kantine kent vaak een hapje of drankje dat aansluit bij het thema.

Op donderdagavond 8 juni organiseert de toernooi commissie ook weer de inmiddels beroemde pubquiz onder bezielende leiding van Dick van ’t Riet. “Binnenkort publiceren we het thema van de quiz op onze facebook pagina, want er zijn altijd mensen die toch aan de studie gaan…”, lacht Hannelore.

Al met al zal het weer een gezellige week worden van 5 tot en met 11 juni, inschrijven kan via toernooi.nl. Doe mee! Overdag kan van maandag tot en met vrijdag worden deelgenomen aan het bekende, gezellige vijftig plus toernooi.

 

Opbellen
E-mail
Info