Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Toneelvereniging ‘Wie Wil Die Kan’ brengt na coronajaren weer nieuw stuk

De toneelvereniging ‘Wie Wil Die Kan’ uit de Kaag heeft als motto: Toneelspelen doen we voor uw en ons plezier! Dat is de laatste jaren wel gebleken, want diverse Abbenessers zijn bij de toneelvoorstellingen in de Kaag geweest en dat was zeker voor herhaling vatbaar!

Het stuk dat nu wordt ingestudeerd heet  ‘De Super Super’, een klucht in vier bedrijven geschreven door Henk Roede en  nu dus ten tonele gebracht door Wie Wil Die Kan.

Het stuk gaat over de supermarkt van Sjors die het slechtst lopende filiaal van de keten ‘Super Super’ is. Sjors is dan ook geen geboren ondernemer en heeft het ook niet getroffen met zijn kleurrijke personeel. De ‘Super Super’- keten geeft Sjors nog één kans om de omzetcijfers op te krikken en stuurt hulp in de vorm van de overijverige maar onervaren Nicolette. Komische situaties wisselen zich in een snel tempo af in de supermarkt.

Kom allemaal weer een gezellige avond beleven in hotel Orion. Na de corona jaren waarin wij niet konden optreden, staan wij te popelen om op 14, 16 en 17 maart 2023 weer op de planken te staan.

De intree is € 7,50 voor 2 personen mits u donateur bent, anders kost een kaartje voor 1 persoon € 7,50 aan de deur. En wat krijgt u ervoor? Gebak, koffie of thee en natuurlijk een dolkomische klucht. Daarnaast is er een verloting waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

U kunt donateur worden door het inschrijf formulier Vrienden van 'Wie Wil Die Kan' in te vullen.
Opbellen
E-mail
Info