Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net


Welkom op de website van Abbenes, 'Abbenes.net'. Abbenes ligt in het Groene Hart van de Randstad in het zuiden van de Haarlemmermeer, vlakbij de grote steden Leiden, Haarlem en Amsterdam. 


In het dorp worden tal van (sport-)activiteiten georganiseerd. U hoeft zich hier niet te vervelen. Op deze website hopen wij u informatie te kunnen geven over Abbenes en de activiteiten. De website is er voor iedereen: voor de inwoners van Abbenes en oud bewoners, verenigingen, instellingen, sportclubs, bedrijven en de dorpsraad. U bepaalt of de website een succes wordt!

Inwoners kunnen een advertenties laten plaatsen, speciale gebeurtenissen doorgeven, bijvoorbeeld een trouwdag, geboorte of ergens voor geslaagd zijn, foto's (van vroeger) inzenden, de verjaardagskalender invullen of zo maar een boeiend verhaal toe sturen. Verenigingen en instellingen kunnen de komende activiteiten op de site laten plaatsen, een verslag hiervan maken met eventueel foto's en datums vastzetten in de agenda. De sportclubs kunnen een wedstrijdverslag plaatsen met uitslagen, het wedstrijdschema of de stand in de competitie. Bedrijven kunnen tegen een kleine vergoeding reclame maken en hun diensten aanbieden op de website. De dorpsraad kan het belangrijke nieuws voor het dorp plaatsen op de website. Mogelijkheden genoeg!

Zonder uw informatie geen nieuws, zonder uw inbreng geen berichten op de website van Abbenes!


Wat te melden??
Bel met John van den Berg, Ria Baars of Jan van der Maden en we zorgen voor plaatsing op de website met tekst en/of foto's.

Telefoonnummers :
John 0252 - 545909
Ria    0252 - 544306
Jan   0252  - 545127

 


Disclaimer
Omdat iedereen vrij allerlei informatie kan plaatsen, hebben we een aanmeld procedure ingebouwd. Hiermee kunnen we traceren wie bepaalde dingen geplaatst heeft. Wij stellen onszelf niet aansprakelijk voor de inhoud van de door onze bezoekers geplaatste teksten, maar stellen wel alles in het werk om deze zo snel mogelijk te verwijderen indien daar aanleiding voor is.
De vorm en inhoud van deze website is door Abbenes.net met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Indien onderdelen van deze website niet werken of de gegevens op deze website onjuist, onvolledig en/of verouderd zijn, is Abbenes.net hiervoor niet aansprakelijk.

Bezoekers en/of gebruikers van de website van Abbenes.net kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Abbenes.net aangeboden informatie. Abbenes.net is derhalve niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie afkomstig van de website www.Abbenes.net.


Copyright 
Al het materiaal op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Abbenes.net en de andere auteursgerechtigden behouden zich ten aanzien van dit materiaal alle auteursrechten voor. 

Openbaarmaking of verveelvoudigen van enig materiaal (tekst, audio- en beeldmateriaal) van deze website, zonder de expliciete schriftelijke goedkeuring van Abbenes.net, is niet toegestaan.
 


Wijzigingen en foutieve vermeldingen onder voorbehoud

 

© Abbenes.net 2002 - 2016 


Opbellen
E-mail
Info