Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Collecte Hartstichting 2019

Jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting van start

 

Abbenes, 4 april 2019 - Van 7 tot en met 13 april vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats. 10 collectanten gaan deze week langs de deuren in Abbenes om geld op te halen voor concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden. Want een gezond hart is niet vanzelfsprekend.

Oplossingen

De Hartstichting werkt aan drie doelen:

1. voorkomen van hartproblemen
2. snellere hulp in een noodsituatie
3. betere behandelingen.

Binnen deze doelen werken we aan verschillende oplossingen, bijvoorbeeld aan een eenvoudige bloedtest waarmee je erfelijke factoren kunt achterhalen en hartproblemen kunt voorkomen. En we onderzoeken welke signalen er vooraf gaan aan hart- of herseninfarcten. Zodat infarcten op tijd ontdekt of zelfs voorkomen kunnen worden. 

Collecteweek: alternatief kleingeld

De QR-code is een goed alternatief voor mensen die geen kleingeld in huis hebben. De gever kan heel eenvoudig eenmalig geld overmaken met de smartphone door de Tikkie of iDEAL QR-code op het collectebuslabel te scannen.

Over de Hartstichting

De Hartstichting werkt aan concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden, zodat iedereen uit het leven kan halen wat erin zit. Dat doen wij samen met medewerkers, patiënten, vrijwilligers, donateurs, zorgprofessionals, wetenschappers en business partners. Onze ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Daartoe financieren wij wetenschappelijk onderzoek, geven wij voorlichting en werken wij aan vernieuwing in de zorg en hulpverlening.

 


Opbellen
E-mail
Info