Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Zaterdag 08 december 2018 kerstmarkt in Abbenes.

Dit jaar organiseert de Oranje Evenementen Vereniging Abbenes op zaterdag 8 december van 16.00 tot 20.00 uur wederom de succesvolle jaarlijkse Kerstmarkt.

De kerstman zal onze markt bezoeken en neemt daarbij ook zijn arrenslee mee. Daarnaast komt er een springkussen en brengen we het MFT in volledige kerstsferen.

Inschrijven op kerstkraam

Om de kerstmarkt tot een succes te laten brengen, hebben wij natuurlijk standhouders nodig.

Wilt u dit jaar uw mooie producten op deze gezellige markt verkopen, laat ons dit zo snel mogelijk weten. Geef daarbij ook aan met welke producten u op de markt komt te staan.

Er mag geen eten en drinken verkocht worden, de catering van de markt is namelijk in handen van de Oranje Evenementen Vereniging.

Kosten deelname

Wanneer u een kraampje komt bemannen, zijn hier geen directe kosten aan verbonden. Wel vragen wij u een cadeau/prijs te doneren voor onze loterij.

Wij zijn heel dankbaar met alles wat we krijgen, echter 2e hands artikelen kunnen wij niet aannemen.

Meedoen?

Bent u enthousiast geraakt en wilt u ook dit jaar weer meedoen, laat het ons dan weten voor 25 november 2018.

Graag reageren naar kerstmarktoev@abbenes.net of telefoonnummer Wendy 06-28168225 of Annelies 06-10597131.

Alvast tot ziens op de kerstmarkt!

Vriendelijke groeten,
Wendy Verboom en Annelies Teunissen
Oranje Evenementen Vereniging Abbenes 


KERSTMARKT:
Sinterklaas is in het land aangekomen maar Oranje Evenementen Vereniging Abbenes kijkt alweer iets verder vooruit. Want OEV Abbenes organiseert op zaterdag 08 december weer de traditionele kerstmarkt op het MFT aan de Van Voorstlaan in Abbenes nabij de sportvelden.

Het zal weer een leuke gezellige kerstmarkt gaan worden. Natuurlijk weer gezellige kraampjes, Glühwein en een lekker hapje eten. Wat te denken van erwtensoep, hamburgers en hotdogs ??  Ook zal de arrenslee weer een rondje door het dorp rijden en dit rondje is geheel gratis want deze wordt aangeboden door OEV Abbenes.

Natuurlijk mag de Kerstman niet ontbreken op deze kerstmarkt en die heeft dan ook beloofd dat die weer langskomt. U mag met hem op de foto voor een leuke kerstkaart.

Er zijn verschillende leuke kraampjes. Maar vooral belangrijk is natuurlijk ook de sfeer op de kerstmarkt. Die is op Abbenes onwijs gezellig. Live muziek met Ellen Verhoef, Karen Overtoom, Evi-Anne en Henk van Asselt.

Voor de kinderen is er ook dit jaar weer een leuke attractie. Er staat namelijk een echt springkussen.

De kerstmarkt start om 16.00 uur en is om 20.00 uur afgelopen. We hopen dat ALLE Abbenessers en mensen uit de omgeving weer een bezoekje brengen aan onze gezellige kerstmarkt.

Tot zaterdag 08 december om 16.00 uur op het MFT aan de Van Voorstlaan in Abbenes
.