Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Zaterdag 09 december 2017 kerstmarkt in Abbenes.

OPROEP : Op dit moment zijn er helaas niet veel aanmeldingen voor kraampjes. Wie wil er op onze kerstmarkt staan met een kraampje ?
De sfeer is altijd gezellig en er zijn geen kosten aan verbonden ! Meld je snel aan via email oev@abbenes.net Dit is je kans om iets te verkopen voor je vereniging, goede doel of jezelf……..

KERSTMARKT:
Sinterklaas is in het land aangekomen maar Oranje Evenementen Vereniging Abbenes kijkt alweer iets verder vooruit. Want OEV Abbenes organiseert op zaterdag 09 december weer de traditionele kerstmarkt op het MFT aan de Van Voorstlaan in Abbenes nabij de sportvelden.

Het zal weer een leuke gezellige kerstmarkt gaan worden. Natuurlijk weer gezellige kraampjes, Glühwein en een lekker hapje eten. Wat te denken van erwtensoep, hamburgers en hotdogs ??  Ook zal de arrenslee weer een rondje door het dorp rijden en dit rondje is geheel gratis want deze word aangeboden door OEV Abbenes.

Natuurlijk mag de Kerstman niet ontbreken op deze kerstmarkt en die heeft dan ook beloofd dat die weer langskomt. U mag met hem op de foto voor een leuke kerstkaart.

Er zijn verschillende leuke kraampjes. Maar vooral belangrijk is natuurlijk ook de sfeer op de kerstmarkt. Die is op Abbenes onwijs gezellig. Live muziek met Ellen Verhoef, Karen Overtoom, Evi-Anne en Henk van Asselt.

Voor de kinderen is er ook dit jaar weer een leuke attractie. Er staat namelijk een echt springkussen.

De kerstmarkt start om 16.00 uur en is om 20.00 uur afgelopen. We hopen dat ALLE Abbenessers en mensen uit de omgeving weer een bezoekje brengen aan onze gezellige kerstmarkt.

Tot zaterdag 09 december om 16.00 uur op het MFT aan de Van Voorstlaan in Abbenes
.