Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Dorpswebsite Abbenes.net ontvangt bijdrage uit Het Meerlandenfonds.

Het is een mooie periode voor de dorpswebsite Abbenes.net. Opgericht op 23 november 2002 en was er op 23 november dus het 15 jarig jubileum.

Vorige week werd Abbenes.net in het zonnetje gezet door wethouder Tom Horn.  Hij mocht namens de gemeente Haarlemmermeer een pluim overhandigen aan Abbenes.net omdat de website mede zorgt voor de sociale cohesie in het dorp.
 
Maar de website wil verder ontwikkelen en willen ook graag meer video opnames gaan maken. Er staan er inmiddels al een aantal op ons video kanaal.  Maar om opnames te kunnen maken heb je goed licht en geluid nodig en de juiste software om de opnames te bewerken. Hiervoor is een aanvraag gedaan bij Het Meerlandenfonds en precies vandaag, donderdag 7 december op de Nationale Vrijwilligersdag, werd deze aanvraag gehonoreerd en uitgereikt.

Er kwamen maar liefst 264 aanvragen binnen bij Het Meerlandenfonds en 112 aanvragen werden gehonoreerd. Deze werden vandaag uitgereikt in de Witte Kerk in Nieuw-Vennep. 44 personen van de 112 mochten een stapje naar voren doen en vertellen waarom ze een aanvraag hadden ingediend.

Zo ook webmaster John van den Berg mocht aan de aanwezigen vertellen wat de website precies is en waarom de aanvraag. Hij mocht een cheque van euro 307.00 ontvangen van wethouder Marjolein Steffens.
Nu kijkt Abbenes.net vooruit.... Binnenkort de 1 miljoenste bezoeker... Wat een mooie periode. 

Opbellen
E-mail
Info