Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

De 'SOOS' in Abbenes.

De 'SOOS' of officieel Seniorenmiddag in Abbenes is een drie wekelijkse bijeenkomst op dinsdagmiddag, met uitzondering van het zomerseizoen, voor iedereen met een leeftijd van 50+.

De vrijwilligers organiseren ontmoetingsmiddagen waar veelal wordt gekiend, maar ook extra activiteiten worden georganiseerd bij speciale gelegenheden. Waar natuurlijk ook ruimte is om persoonlijke verhalen te delen, nieuwtjes uit te wisselen en contacten te leggen. De huidige maatschappij wordt steeds meer individualistisch en omdat mensen steeds langer op zichzelf blijven wonen en daarbij aanspraak missen, willen senioren graag in contact zijn en blijven met leeftijdsgenoten. Daarom zijn de ontmoetingsdagen die plaats vinden zo belangrijk.

De middag begint met koffie of thee en een gezellig praatje. Daarna gaat men over het algemeen bij de SOOS kienen, is er ook nog een verloting en zijn er vele leuke prijzen te winnen. 

De middag start om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur in dorpshuis Het Praatpunt, Hoofdweg 1730 te Abbenes. U bent van harte welkom !!

De vrijwilligers van de SOOS, Corrie, Tinie en Nel, hebben er altijd zin in. Voor data: zie de agenda.


Opbellen
E-mail
Info