Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Hoe werkt de sponsorkliks pagina van dorpshuis Het Praatpunt ?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan de renovatie dorphuis Het Praatpunt, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online bijvoorbeeld een pizza via Thuisbezorgd en ontvangt hiervoor geld in de renovatiekas.

Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar de renovatie van het dorpshuis Het Praatpunt.

En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van dorpshuis Het Praatpunt. Voor jou een kleine moeite, voor het dorpshuis zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan en zoeken naar de pagina van Stichting Dorpshuis Abbenes. Klik vervolgens op het logo van de winkel waar u iets wilt bestellen of boeken.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.

75% van deze commissie storten Sponsorkliks op de bankrekening van dorpshuis Abbenes. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol Sponsorkliks een commissie uit en profiteert hier dorpshuis Het Praatpunt direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch dorpshuis Het Praatpunt weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor het dorpshuis is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert niets op voor dorpshuis Het Praatpunt.

De rechtstreekse link naar de sponsorkliks pagina van dorpshuis Het Praatpunt is :

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12007&cn=nl&ln=nl  

Opbellen
E-mail
Info