Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Jeugdraad Abbenes :

Vrijdag 29 september is er Discozwemmen! 🏊‍♀️👙🤿💦

Vanaf 12 september kunnen jullie je aanmelden voor het discozwemmen via deze link
https://forms.gle/9MA93GS58Vqa33sj8
Vrijdagavond 29-09 vertrekken we weer vanaf het dorpshuis naar de Wasbeek om te gaan discozwemmen. Vervoer word door de jeugdraad geregeld.


De Jeugdraad Abbenes bestaat uit een groot aantal vrijwilligers die activiteiten organiseert voor alle jeugd van Abbenes om deze bij elkaar te brengen en te vermaken. Wij organiseren en opereren onder de vlag van Stichting Dorpsraad Abbenes.


De jeugdraad organiseert o.a.: Huttenbouw, Sinterklaasfeest, Disco-avonden, Zwemmen, Thema-avonden, Sport- en spel, Speurtochten, Filmavonden.

Hierbij werken we zoveel als mogelijk samen met de diverse verenigingen die Abbenes rijk is, zoals OEV Abbenes, IKC de Lente, SV Abbenes, de Kerk van Abbenes, Modelvliegclub HLC, de Knutselclub.

We zijn een nieuw enthousiast team van 10 jonge leden (voornamelijk 18 tot 20 jaar) die met veel enthousiasme allerlei activiteiten gedurende het hele jaar zullen gaan organiseren.

We zijn trots op alle jaren dat de Jeugdraad al actief is geweest en kijken als nieuw team met heimwee terug naar de tijd dat we zelf mochten deelnemen aan de activiteiten.

De Jeugdraad Abbenes leden zijn:

Gerrit Gravesteijn
Jasper Kroon
Anne van Wouwen
Bowien van der Spek
Marije van der Spek
Daphne de Jong
Emily Wood
Thomas Wood
Ciro Corelisse
Marinda Nederhoff


Vragen, opmerkingen, klachten, ideeën of complimenten ??
Dan kan je deze sturen naar jeugdraad@abbenes.net


Bezoek ook de website van de Jeugdraad : https://jr-abbenes.net/

Opbellen
E-mail
Info