Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Lief & Leed rond de Hanepoel: signeersessie in de Hanepoel op 14 november


Abbenes kent maar één horeca gelegenheid en dat is Restaurant De Hanepoel aan de Huigsloterdijk. Eerder schreven we al over het boek 'Lief en Leed rond de Hanepoel' op Abbenes.net. 

 

Dit is een boek over de historie van de familie van Schie in het café aan de Huigsloterdijk in Abbenes. Conny van Schie vertelt met behulp van unieke documenten en foto’s de verhalen van haar vader Frans van Schie over zijn broer Dirk, die in de oorlog opgepakt is bij een razzia in Huigsloot en naar Duitsland is afgevoerd. Daarnaast bevat het ook mooie verhalen over 100 jaar familie van Schie in en rond ’de Hanepoel’ in Huigsloot.


In Lief & Leed rond de Hanepoel wordt een historisch beeld geschetst van het leven in Abbenes, Haarlemmermeer. Conny van Schie besteedde honderden uren aan het doen van onderzoek in archieven, het selecteren van foto's uit familiealbums van oma en Agnes Koek-van Schie.


Op 14 november is de boekpresentatie van Lief & leed rond de Hanepoel.  Vanaf 17 uur is er een signeersessie in Restaurant de Hanepoel en ben je van harte welkom om je bestelde boek af te halen of alsnog het boek te kopen (laatste dag voor de speciale prijs van € 25) en te laten signeren.  Drankjes zijn voor eigen rekening.


Vanaf 15 november is het boek voor de prijs van € 29,50 te bestellen via connyvanschie.jouwweb.nl (zolang de voorraad strekt). Het boek is na betaling  ook af te halen bij Restaurant de Hanepoel.Op de foto Frans van Schie met de huidige eigenaar, Koos van Halderen.

Opbellen
E-mail
Info