Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Burgemeester Onno Hoes bracht bezoek aan Heijegraf in Abbenes

Op woensdag 21 maart j.l., tijdens de bekendmaking van de nieuwe naam van                   IKC De Lente, kwam het Heije-comité toevallig ter ore dat burgemeester Onno Hoes diezelfde middag een bezoek zou komen brengen aan het Heijegraf in Abbenes. Dit in het kader van de kennismaking met de gemeente Haarlemmermeer. 

Gelukkig stonden er nog narcissen van de Heijedag, maar de dames van het comité hebben nog snel het graf helemaal in de sfeer van de jaarlijkse herdenkingen gebracht met chocomel en een krentenbollen. Het zag er heel vrolijk en voorjaarsachtig uit.

Na enige tijd te hebben gewacht kwam dan de burgemeester met de gebiedsmanager. Hij was blij verrast dat er een kleine ontvangstcommissie was, waarvan ook een aantal kinderen deel uitmaakte. En heel 'toevallig' lagen daar ook de boekjes met liedjes van Dr. J.P. Heije waar de kinderen wel uit wilden voorzingen, dus de burgemeester ontkwam er niet aan om ook een paar liedjes mee te zingen.

Bij het weggaan kreeg hij chocomel en krentenbollen mee, en ook een mooie voorjaarsgroet natuurlijk in Heije-stijl: een mandje met narcissen!

Opbellen
E-mail
Info