Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


OEV ABBENES ORGANISEERT

ZATERDAG 12 DECEMBER - EEN DUBBELE BINGO

OPBRENGST RENOVATIE DORPSHUIS


1: Van 18.00 tot 20.00 uur 2 rondes online bingo (met cijfers) voor de jeugd.

2: Vanaf 20.30 uur 2 rondes online kerst muziek bingo

Oranje Evenementen Vereniging (OEV) Abbenes gaat op de dag dat er eigenlijk de kerstmarkt zou zijn nu een online kerstbingo voor de jeugd organiseren. Deze kerstbingo is op zaterdag 12 december en is van 18.00 tot 20.00 uur. De kerstbingo is online en te zien op het streamkanaal van OEV Abbenes via www.twitch.tv/oevabbenes

De opbrengst van deze kerstbingo is voor de renovatie van dorpshuis Het Praatpunt, hier is heel veel geld voor nodig dus koop massaal kerstbingokaarten (De ouders mogen natuurlijk ook stiekem bingo meespelen) !!De kinderen spelen de bingo met cijfers en daarna gaan de ouderen een online kerst muziek bingo spelen en hebben dus geen cijfers op de bingokaarten maar titels van (kerst) liedjes. Er zullen liedjes gedraaid worden en komt dat liedje voor op je bingokaart dan kun je die aanstrepen.  

Deze kerst muziek bingo is op zaterdag 12 december en de aanvang is 20.30 uur. De kerst muziek bingo is online en te zien op het streamkanaal van OEV Abbenes via www.twitch.tv/oevabbenes  Dus lekker thuis met een drankje en een hapje en je kunt heerlijk meezingen met de liedjes.

Ook deze opbrengst van de kerst muziek bingo is voor de renovatie van dorpshuis Het Praatpunt dus koop massaal kerst muziek bingokaarten !!

We spelen 2 rondes en de prijs voor de 2 rondes is € 10.00.
LET OP : Er zijn bij deze Kerst Muziek Bingo 3 prijzen per ronde te winnen en niet zoals u van ons gewend bent een heleboel prijzen !!
Maar u krijgt wel 2 gratis lootjes voor de loterij waar wel meer prijzen te winnen zijn !!!

Er zijn nog 4 kaarten beschikbaar. Wilt u deze bestel dan via oev@abbenes.net 
OP=OP en de verdeling naar volgorde van binnenkomst !!!

Dus ZATERDAG 12 DECEMBER – Aanvang 20.30 uur – KERST MUZIEK BINGO

Opbellen
E-mail
Info