Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Cupcake actie Melissa & Jacomine voor renovatie dorpshuis


23 november update : De Sinterklaas Cupcake actie gaat geweldig !! Er zijn al meer dan 100 cupcakes besteld !! Bestelt u ze ook nog voor het GOEDE DOEL ???

Er is een vierde actie gestart voor de renovatie van dorpshuis Het Praatpunt. Na de borstplaat actie van Bart & Judith, de raamdecoratie actie van LiSedecoraties en de pindakaas actie van Larry's Kitchen komt er nu een Sinterklaas Cupcake actie van Melissa Backer-Verkerk en Jacomine Wolthaus.

Zij willen ook graag helpen om geld in te zamelen voor de renovatie van Dorpshuis Het Praatpunt

Melissa en Jacomine willen samen Sinterklaas Cupcakes gaan maken. De ingrediënten zullen gesponsord gaan worden door VerseTaarten. 

Prijs van de Sinterklaas Cupcakes zijn 2 voor € 2.50 waarvan de volledige opbrengst gaat naar de renovatie van dorpshuis Het Praatpunt dankzij de sponsoring van VerseTaarten. 

U kunt de Sinterklaas Cupcakes bestellen tot uiterlijk woensdag 2 december 2020.

De Sinterklaas Cupcakes zullen dan vrijdagavond, 4 december, worden rondgebracht in Abbenes.

De bestellingen van mensen buiten Abbenes kunnen vrijdagavond 4 december opgehaald worden in Abbenes op Zilvervloot 11 of  vrijdag 4 december / zaterdag 5 december bij Mijn Winkelkraam - Hoofdstraat 65-67 in Hillegom.

Viert u pakjesavond op 5 december ? Bestel dan deze heerlijke Sinterklaas Cupcakes voor bij de koffie of thee en steun daarmee deze goede actie !! Viert u geen pakjesavond ? Bestel ze dan toch maar !!!

Bestellingen kunnen gedaan worden per e-mail : info@versetaarten.nl 
Vermeld : Naam, adres, telefoon nummer en aantal stuks Sinterklaas Cupcakes


Dorpshuis Het Praatpunt bedankt Melissa en Jacomine voor deze mooie actie en hopelijk levert het weer een mooi bedrag op voor de renovatie van het dorpshuis.

Opbellen
E-mail
Info