Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Cupcake actie Melissa & Jacomine voor renovatie dorpshuis


03 december update : De Sinterklaas Cupcake is ten einde en is een groot succes geworden !! Er zijn 180 cupcakes besteld en dat levert dus het geweldige bedrag op van EURO 225,00 voor de renovatie van dorpshuis Het Praatpunt.

Na de borstplaat en speculaasbrokken actie van Bart & Judith + bakkerij Van Leeuwen, de raamdecoratie actie van LiSedecoraties en de pindakaas actie van Larry's Kitchen was er nu een Sinterklaas Cupcake actie van Melissa Backer-Verkerk en Jacomine Wolthaus. (Ondertussen is er ook een tulpenbollenactie van de familie Vreeburg geweest en heeft LiSedecoraties weer een nieuwe actie met kerst raam decoraties)

Zij wilden ook graag helpen om geld in te zamelen voor de renovatie van Dorpshuis Het Praatpunt

Melissa en Jacomine gingen samen Sinterklaas Cupcakes maken. De ingrediënten worden gesponsord door VerseTaarten. 

Prijs van de Sinterklaas Cupcakes was 2 voor € 2.50 waarvan de volledige opbrengst gaat naar de renovatie van dorpshuis Het Praatpunt dankzij de sponsoring van VerseTaarten. 

De bestelde Sinterklaas Cupcakes zullen vrijdagavond, 4 december, worden rondgebracht in Abbenes.

De bestellingen van mensen buiten Abbenes kunnen vrijdagavond 4 december opgehaald worden in Abbenes op Zilvervloot 11 of  vrijdag 4 december / zaterdag 5 december bij Mijn Winkelkraam - Hoofdstraat 65-67 in Hillegom.


Dorpshuis Het Praatpunt bedankt Melissa en Jacomine voor deze mooie actie.

Opbellen
E-mail
Info