Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

 Overweldigende belangstelling voor de kerstbingo in het dorpshuis

Op vrijdagavond 22 december stond bij het dorpshuis de kerstbingo op de agenda. En dat heeft de organisatie geweten....in een paar uur tijd was de bingo volgeboekt. Er werden nog wat extra plaatsen op het pas gerenoveerde podium gecreëerd en zo konden ruim 100 mensen deelnemen aan deze gezellige bingo!

 

De zaal was prachtig versierd in kerstsfeer en er was aan de deelnemers gevraagd om in een foute kersttrui te komen. Daar was veel gehoor aan gegeven, veel deelnemers waren in kerstoutfit.

De eerste twee rondes waren met nummers. Er waren heel veel prijzen dankzij de gulle sponsoren, naar schatting wel 30 prijzen per ronde. Bijvoorbeeld een boodschappentas gevuld met boodschappen, planten, kerstbrood, cadeaubonnen en lekkernijen. Dus veel kans om wat te winnen. De laatste rond was de muziekbingo met kerstliederen maar ook algemene songs, waarbij vrolijk werd meegezongen.

Bij zo'n groot gezelschap kon er wel wat hulp bij de bingo en achter de bar en worden gebruikt. Zoveel mensen van een drankje voorzien en er waren ook lekkere snacks verkrijgbaar waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. Gelukkig hadden zich direct al vrijwilligers aangemeld, hartelijk dank Nick, Jimmy, Maus, Cor, Linda, Justyna en Sonja bedankt voor jullie hulp. Maar natuurlijk ook Erica en John die deze bingo hebben georganiseerd!

En uiteraard dank aan alle sponsoren, hun vrijgevigheid was weer heel bijzonder, er wordt nooit tevergeefs een beroep op hen gedaan, daar zijn we heel blij mee!

De sponsoren zijn:

Baaij Fresh, Celie Plant, Poelvers, By Spek, Tuincentrum Suidgeest, Jumbo Nieuw Vennep, Mood4, |Bakkerij van Leeuwen, Care by Joy, Linnies Fashion & Home, Berginscentrale H. van der Vliet, Huurders Commissie Heije, VDE Plant.

Voor meer foto's, klik hierOpbellen
E-mail
Info