Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Dorpshuis Het Praatpunt weer vol tijdens kinderbingo

Het moest nog even door dringen in het dorp maar toen het eenmaal bekend was, stroomden de aanmeldingen voor de kinderbingo van zaterdag 2 maart binnen. De zaal was dan ook lekker gevuld met kinderen plus ouders e/o grootouders. Bij de deur stond een heus ontvangstcomité de gasten op te wachten.

De meeste kinderen konden wel wat hulp gebruiken bij het afkrassen van de nummers en dat ging goed, want er was niet één valse bingo!


Er werden twee rondes gespeeld. Bij het eerste rijtje vol kreeg een kind spekkie-stick, bij twee rijtjes vol een paasmandje met allerlei lekkers en bij de volle kaart, tja.....daarvoor  stond een hele tafel vol met prijzen klaar. Dat was soms best lastig kiezen!

Het spel stopte dus niet als een deelnemer zijn kaart vol had, nee men ging door tot alle prijzen van de tafel op waren. Soms waren dat dus wel zes kinderen tegelijk die bingo hadden maar er werd eerlijk geloot in welke volgorde gekozen mocht worden.


Het spel stopte dus niet als een deelnemer zijn kaart vol had, nee men ging door tot alle prijzen van de tafel op waren. Soms waren dat dus wel zes kinderen tegelijk die bingo hadden maar er werd eerlijk geloot in welke volgorde gekozen mocht worden.Allemaal blijde gezichtjes bij het winnen van een prijs. Uiteindelijk hadden twee kinderen helemaal niets gewonnen en die mochten alsnog wat uitzoeken. 

Nog even uitwaaien op het plein voor het dorpshuis en iedereen ging weer tevreden naar huis. Hartelijk dank voor de organisatie!
Opbellen
E-mail
Info