Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Steun de renovatie van het dorpshuis via de sponsorkliks pagina.

KLIK HIER OM DIRECT NAAR DEZE PAGINA TE GAAN.


Het gaat goed met de renovatie van dorpshuis Het Praatpunt. De vloer is al vervangen, er zit een nieuw plafond erin, de verlichting is aangepast, er is een hele mooie keuken gekomen, de radiatoren worden op dit moment vervangen, een geluidsinstallatie wordt op dit moment uitgezocht en de bar is in de maak.  Het bestuur en beheerster kijken uit naar de heropening.

Maar ze willen toch nog een beroep op jullie doen... Om de begroting geheel rond te krijgen is er nog euro 12.500,00 nodig. Nu zijn er al heel veel donaties geweest en ook heel veel acties. Natuurlijk zijn donaties en acties nog steed van harte welkom maar het dorpshuis heeft nu zelf een mogelijke oplossing gevonden in de sponsorwebsite SPONSORKLIKS.

Op deze website staan heel veel bekende en minder bekende bedrijven waarbij u online iets kunt bestellen. Bekende bedrijven zijn bijvoorbeeld : Action, Thuisbezorgd, Bol.com, AH, Coolblue, Booking.com, Greetz, Mediamarkt, Hema, Centerparcs, Hunkemoller, Adidas, Blokker, ANWB en nog veel meer bekende bedrijven.
Ook minder bekende bedrijven doen mee : Wijny.nl, Kixx, Klingel, Chalet.nu, etc.
Er zijn bedrijven in vele categorieën. 

Bij elke bestelling welke u doet via de sponsorkliks pagina van Stichting Dorpshuis Abbenes krijgt het dorpshuis commissie over uw bestelling. Dat kost u NIETS extra en u sponsort dus direct de renovatie. Zowel het dorpshuis als sponsorkliks kunnen NIET zien wie er wat bestelt of wat u bestelt. Dit is geheel ANONIEM !!

We zijn begin oktober met deze actie begonnen en hebben inmiddels al euro 46.85 bij elkaar gespaard. De bestellingen zijn gedaan bij :
Bol.com :  26 bestellingen met euro 12,57 commissie voor het dorpshuis.
Thuisbezorgd : 18 bestellingen met euro 16.32 commissie voor het dorpshuis.
Greetz : 6 bestellingen met euro 3.32 commissie voor het dorpshuis.
Booking.com : 1 bestelling met euro 7.57 commissie voor het dorpshuis
Plus - Familyblend : 2 bestellingen met euro 1.50 commissie voor het dorpshuis.
About You : 1 bestelling met euro 5.57 commissie voor het dorpshuis

Totaal zijn er dus al 54 transacties voor dorpshuis Het Praatpunt geweest. 

Hoe kunt u nu helpen ?? Natuurlijk kijkt u eerst of u lokaal kunt kopen want de lokale middenstand moet altijd gesteund worden. Echter soms ontkom je er niet aan om, welke reden dan ook, iets online te moeten bestellen. 

In dat geval moet u eerst kijken op de sponsorkliks pagina van het dorpshuis of het bedrijf erbij staat waar u iets wilt gaan bestellen of boeken. Ga dan VIA de sponsorkliks pagina naar de bestelsite. In dat geval krijgt het dorpshuis commissie over uw bestelling. Gaat u bijvoorbeeld direct naar Bol.com website om iets te bestellen dan krijgt het dorpshuis die commissie niet. 

Black Friday, Sinterklaas en kerstmis komen eraan dus misschien gaat u wel iets online bestellen. Wilt u dat dan doen via de sponsorkliks pagina

Maar ook als u op reis gaat en via Booking.com, Expedia of hotels.com boekt, ga dan eerst naar de sponsorkliks pagina van het dorpshuis.

U steunt de renovatie van het dorpshuis !!!! En het kost u niets extra.Opbellen
E-mail
Info