Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Dorpsraad nieuws :

 

Informationavond over Connexxion vervoer.

 

Dinsdagavond, 21 november 2017, was dorpshuis Het Praatpunt goed gevuld met belangstellenden uit Abbenes en De Kaag over de uitleg van Connexxion over de nieuwe AML Flex regeling. 

Per 10 december 2017 zal de lijnbus verdwijnen uit het straatbeeld van beide dorpen en zal worden vervangen door een AML Flex auto welke de bewoners kunnen bellen voor een afspraak en zullen vervolgens opgehaald worden bij een van de haltes.

Hoe dat straks allemaal in zijn werk gaat kwam de heer Rick de Vries van Connexxion uitleggen. Hij had een duidelijke presentatie en de aanwezigen konden vragen stellen en deden dat massaal.

Over het algemeen werd er wel positief gereageerd over de AML Flex mogelijkheid alleen het traject naar Sassenheim komt te vervallen en daar zijn de bewoners uit beide dorpen niet blij mee en er is geen halte in de buurt van De Symfonie en iedereen drong er wel op aan om dat toch te realiseren.

Connexxion beloofde om naar beide punten te gaan kijken maar kon niet beloven dat er ook een oplossing kwam.

Website Abbenes.net heeft een video gemaakt van deze avond en is terug te kijken op het videokanaal van de website. KLIK HIER voor het videokanaal.

Ook was verslaggever Paul van der Kooij van het Haarlems Dagblad aanwezig en maakte een artikel over deze avond. Artikel is terug te lezen in het Haarlems Dagblad van vandaag. 

Meer informatie over AML Flex  kunt u ook vinden op de website : 

https://www.connexxion.nl/aml-flex/1448

Opbellen
E-mail
Info