Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

19/10  FC Twente vrouwen met Renate Jansen nu tegen FC Barcelona !


Sinds dit voetbalseizoen speelt Renate Jansen, tot september nog in Abbenes woonachtig, voor FC Twente vrouwen.


FC Twente vrouwen behaalde de Champions League door kampioen van Nederland te worden en FC Twente behaalde vervolgens het hoofdtoernooi door in een poule eerste te worden. Hierna behaalde FC Twente de 1/8 finale door verrassend Bayern München uit te schakelen via 1-1 in de thuiswedstrijd en 2-2 in de uitwedstrijd. In de thuiswedstrijd scoorde Renate Jansen het enige doelpunt.

Vandaag, maandag 19 oktober, was de loting in het Zwitserse Nyon.

De tegenstander van FC Twente in de 1/8 finale is FC Barcelona geworden. FC Twente Vrouwen speelt eerst een thuiswedstrijd (11 of 12 november) om vervolgens een week later naar Barcelona af te reizen voor het uitduel  (18 of 19 november).

De definitieve locatie, datum en het tijdstip van de thuiswedstrijd volgen zo spoedig mogelijk. Dat geldt tevens voor de informatie over de kaartverkoop. 

 

Programma UEFA Women’s Champions Leaue (1/8 finales)

FC Twente

FC Barcelona (Spa)

Brescia (Ita)

Fortuna Hjörring (Den)

Atlético Madrid (Spa)

Olympique Lyon (Fra)

Slavia Praag (Tsj)

WFC Zvezda 2005 (Rus)

Chelsea (Eng)

VfL Wolfsburg (Dui)

Örebro (Zwe)

Paris St.-Germain (Fra)

Verona (Ita)

FC Rosengard (Zwe)

LSK Kvinner (Noo)

Frankfurt (Dui)De wedstrijden zijn te volgen via TV Oost. Voor Ziggo abonnees in Abbenes is dat op de televisie kanaal  704. U kunt de wedstrijd eventueel volgen via de computer op TV Oost. Dat wordt weer duimen voor Renate en haar team!


Opbellen
E-mail
Info