Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

 Tevredenheid bij nieuw evenement in Abbenes.

Afgelopen vrijdag 10 november 2017 en zaterdag 11 november kon men in dorpshuis Het Praatpunt kennismaken met een nieuw evenement in Abbenes : “Fashion Event”. Dit evenement werd georganiseerd door Melissa Backer – Verkerk, ook wel bekend van www.VerseTaarten.nl.  Zij werd ook nog geïnterviewd door de lokale omroep Meerradio en was live in de uitzending. Dit interview is gemonteerd in het videoverslag van website Abbenes.net. Voor de video opname van dit event : KLIK HIER..

De zaal van het dorpshuis stond vol met kledingrekken welke gevuld waren met kledingstukken voor jong (baby) en oud. Er was dus voor ieder wat wils. Maar men kon niet alleen tussen de kledingstukken snuffelen want er waren sieraden, cosmetica, tassen, sjaals, portemonnee’s en natuurlijk heerlijke appeltaart en bananencake van VerseTaarten.nl

Voordat het evenement begon was er via facebook een actie om iemand te “taggen” met wie je naar het evenement ging en daarbij maakte de deelnemers kans op € 25 shop tegoed voor baby en kinderkleding! Deze actie werd gewonnen door Miranda Mastenbroek.

Maar er kon nog meer gewonnen worden. Tijdens dit evenement verkochten de organisatoren namelijk ook enveloppen met daarin een kans op een prijs. De kans op een gewonnen prijs was 1 op 4. De opbrengst voor deze verloting is voor Oranje Evenementen Vereniging (OEV) Abbenes. Deze vereniging is aan het sparen voor een nieuwe geluidsinstallatie. De opbrengst van deze verloting was euro 141.00 en daarmee is OEV Abbenes erg blij mee.

Maar ook Stichting Dorpshuis Abbenes mag terugkijken op een geslaagd evenement. Alle deelnemers hebben namelijk hun huur gedoneerd aan Dorpshuis Abbenes en dat was meer dan het dubbele van wat er afgesproken was.

Alle deelnemers kijken dan ook tevreden terug op dit evenement en er ligt nu een plan om elk kwartaal een Fashion Event te houden.

 

Opbellen
E-mail
Info