Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Reünie 40 jarig bestaan SV Abbenes  op zaterdag 16 mei


Op zaterdag 16 mei hield SVA een reünie ter afsluiting van haar jubileumjaar voor het 40-jarig bestaan. Dat jubileumjaar begon in februari 2014 met een receptie, die bezocht werd door ongeveer 100 genodigden en leden. Op deze receptie kreeg SVA uit handen van Pieter Fischer van de KNVB een spelbord uitgereikt. De genodigden en leden ontvingen hier ook het jubileumboek, een heuse glossy 'De Pila'. 


Afgelopen zaterdag werd het feestjaar afgesloten met een reünie. Allereerst was er een voetbalwedstrijd van het eerste elftal tegen Kagia. De uitslag daarvan paste helaas niet echt in de feeststemming. (2-7 winst voor Kagia) Even later werd ook een tennis-clinic gegeven door Simon Tennisschool.


Om half vijf hield het jubileumcomité, bestaande uit Miek Stap en Hannelore Vermeere, het openingswoord. Vervolgens hield voorzitter Arnoud Kool een toespraak, waarin hij in het kort de geschiedenis van SVA memoreerde. De dames Stap en Vermeere hielden nog een leuke jubileumquiz, waarbij de aanwezigen goed op de hoogte bleven. Ook maakten zij bekend welke cadeaus het jubileumcomité heeft geschonken uit SVA, dit naar aanleiding van de ingediende ideeën. Dat zijn terrasverwarmers geworden, die al op hun plaats hingen, een paar statafels en nog een verrassingscadeau, waarvan zelfs het bestuur niet op de hoogte was. Dit bleek een leuk 'schietbord' te zijn voor zowel voetbal als tennis, waarvan  de jeugd meteen dankbaar gebruik maakte. Uiteraard kunnen ouderen daarop ook hun kwaliteiten testen.


Inmiddels was de kantine vol gelopen met bezoekers, er waren zo'n 130 mensen die zich hadden aangemeld. Daar kon oud en jong bijpraten met elkaar, over vroeger en over nu,  en genieten van het Chinese buffet, dat goed smaakte gezien de lege schalen. De vrijwilligers van SVA hebben veel werk verzet, maar hebben een mooie en geslaagde dag om op terug te kijken!


Bekijk de foto's van de reünie op zaterdag 16 mei 2015 : KLIK HIER


Bekijk de foto's van de jubileum receptie februari 2014 : KLIK HIER.

Opbellen
E-mail
Info