Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

 

Senioren Uitgaansdag ABBENES & DE KAAG EN BUITENKAAG 2023

 Wederom zijn we blij  om u mede te delen dat we dit jaar weer de jaarlijkse senioren uitgaansdag kunnen organiseren. Het senioren comité ABKA van Abbenes, Buitenkaag en Kaag organiseert deze jaarlijkse uitgaansdag voor senioren van 67 jaar en ouder, weduwen en weduwnaars die woonachtig zijn in de Kaag, Buitenkaag en Abbenes.  De uitgaansdag voor 2023 is gepland op dinsdag 6 juni.

Ook dit jaar willen we weer met de partyboot 'Koningin Juliana' een mooie boottocht maken. Waar de boot ons heen brengt? Het plan is om richting Haarlem te varen en terug met aan het einde van de dag een diner in Restaurant “Mats” ( voorheen 'Kaagzicht') in de Buitenkaag.

Dus bent u 67 jaar of ouder, weduwe of weduwnaar, dan bent u welkom om mee te gaan met deze uitgaansdag! Ook senioren uit Abbenes/Buitenkaag/Kaag die verhuisd zijn naar een andere woonplaats zijn welkom.

U heeft zich op kunnen geven tijdens de collecteronde in mei. De eigen bijdrage is € 40 per persoon. Meer geven mag ook. Heeft u de collecte gemist of is er niemand bij u aan de deur geweest? Dan kunt u zich opgeven bij de contactpersonen onderaan dit artikel.

De kosten van deze dag zijn ca. € 70 maar we willen deelname aan deze dag laagdrempelig en betaalbaar houden voor de deelnemers met een minimaal bedrag van € 40. De uitgaansdag kan mede plaats vinden door de steun van sponsoren -verschillende kerken, instanties, bedrijven- en de donaties van inwoners van Abbenes, Buitenkaag en Kaag.

Mocht u mee willen helpen om deze mooie uitgaansdag mogelijk te maken en een financiële bijdrage willen leveren, dan kunt u uw gift storten op rekeningnummer  NL62ABNA0580273717 ABN-AMRO  te Sassenheim t.n.v. seniorencomité ABKA onder vermelding van uitgaansdag 2023.

We hopen er weer een mooie en gezellige dag van te gaan maken!

Met vriendelijke groet,

Seniorencomité Uitgaansdag Abbenes, Buitenkaag & Kaag


Voor vragen of aanmelding kunt u contact opnemen met:

Voor Abbenes
Monique V Reeuwijk                      tel: 06-21986877
Henk en Jannette de Ruiter          tel: 06 54335484/06 54695596
Els de Ruiter                                     tel: 06 47690859

Voor De Kaag en Buitenkaag
Adriaan Tieleman                            tel: 0252-545123


Opbellen
E-mail
Info