Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Hartenwensjes van Seniorenuitgaansdag in vervulling

Activiteiten voor deelnemers van de Seniorenuitgaansdag Abbenes Buitenkaag en Kaag

Tijdens de Seniorenuitgaansdag van 6 juni 2017 konden de deelnemers Hartenwensjes invullen. Hartenwensjes zijn kleine wensen die de deelnemers van deze uitgaansdag hebben. De organisatie van de Seniorenuitgaansdag heeft alle Hartenwensjes verzameld en de deelnemers al tijdens de uitgaansdag laten weten een paar van deze wensjes in het komende jaar te laten uitkomen.

Een gezellige fietstocht maken, het laarzenpad wandelen, een bezoekje aan huis, de vlindertuin bezoeken of een potje sjoelen waren enkele van de wensjes die binnen zijn gekomen. Veel van de deelnemers zijn alleenstaand en wat is nu leuker om deze wensjes te combineren en met elkaar te laten uitkomen!

1. Spelletjes

Op zondag 18 februari 2018 zal er een spelletjesmiddag plaats vinden voor alle deelnemers van de Seniorenuitgaansdag. Deze spelletjesmiddag zal plaats vinden in De Stal op Kaag Eiland.

De middag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Heeft u zin in een gezellige middag? Vindt u het leuk om gezellig te komen sjoelen, rummikuppen, yatzhee-en, keezen, Triomino-en enz?

Geeft u zich dan op bij Esther Kroon. Dit kan via email; esther@adkranenburg.nl of telefoon 0617900761.

We zien u graag in De Stal!


2. Laarzenpad

Bij droog weer willen wij op zaterdag 3 maart 2018 het Laarzenpad gaan wandelen op Kaag Eiland. We vertrekken om 14.00 uur bij De Stal vandaan.

Wie houdt van wandelen? Bij wie stond het Laarzenpad wandelen nog hoog op zijn/haar verlanglijstje? Wie vindt het leuk om met ons mee te gaan?

U kunt zich opgeven bij Esther Kroon. Dit kan via email; esther@adkranenburg.nl of telefoon 0617900761.

We zien u aanmeldingen graag tegemoet!

Namens de organisatie van De Seniorenuitgaansdag Abbenes Buitenkaag en Kaag Jannette, Els, Henk, Monique, Adriaan, Maup en Esther