Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Tuincentrum Suidgeest Open Tennis Toernooi Abbenes

33ste Open Tennis Abbenes

Een nieuwe hoofdsponsor voor het kleinste, gezellige Open Tennis Toernooi Abbenes. Remco Suidgeest van Tuincentrum Suidgeest nam de speciale toernooiposter in ontvangst van toernooileider Hannelore Vermeere. Voor de 33e keer gaan in de week van 3 t/m 9 juni a.s. de vier gravelbanen in Abbenes weer open voor tennisliefhebbers uit de regio. Zij strijden om te titel ‘Kampioen Open Abbenes’.

Posters en flyers nu bij de verenigingen

“We zijn heel blij dat Tuincentrum Suidgeest uit Nieuw-Vennep haar naam aan ons toernooi wil verbinden”, legt toernooileider Hannelore Vermeere uit. “We proberen als open toernooi commissie zo veel mogelijk aandacht te vragen voor onze sponsoren, want het is niet makkelijk om als vereniging in een klein dorp een financiële steun te ontvangen voor de organisatie.” Gelukkig zijn er naast Tuincentrum Suidgeest nog meer kleine en grotere ondernemers bereid gevonden ons financieel te ondersteunen.

“Met deze sponsoring kunnen we bijvoorbeeld de ballen bekostigen, maar ook andere activiteiten op het park ontwikkelen tijdens de toernooiweek”, legt de toernooileider uit. Nu alle parken in de regio weer open zijn worden de toernooiposters door commissielid Jeroen rondgebracht en is er een speciale flyer gemaakt die door de competitieteams uit Abbenes worden verdeeld tijdens de voorjaarscompetitie.

Let op: inschrijven kan tot 19 mei via toernooi.nl.

Actief 50+ toernooi

In de middag wordt gespeeld in verschillende 50+ categorieën. “Dit is geen KNLTB toernooi – dit betekent vooral dat gezelligheid en sportiviteit voorop staan – en niet de punten voor de speelsterkte" vertelt Ria Vermeere. “Onze vereniging heeft een actief beleid om mensen boven de vijftig lekker en gezellig te laten tennissen, veel van de deelnemers zien we ook op onze maandagtoernooien op het park”. Hannie Voetman voegt toe: “ Onze persoonlijke benadering en bijvoorbeeld het handgeschreven kaartje met de foto’s van de winnaars in maart maakt het voor de actieve ouderen leuk om ieder jaar mee te doen aan ons toernooi”.

Vol programma

“We hebben deelname in vele categorieën en dus een vol programma”, legt de toernooileider uit. “Maar zoals altijd wordt het buiten de baan ook een gezellig feestje.” De organisatie zorgt altijd voor thema-avonden met aangepaste kleding en muziek, de kantine kent vaak een hapje of drankje dat aansluit bij het weekthema. Het weekthema is dit jaar ‘So you think you can… dance!

Quiz

Op donderdagavond 6 juni organiseert de toernooi commissie ook weer de inmiddels beroemde pubquiz onder bezielende leiding van Dick van ’t Riet. Inmiddels is deze avond naast het tennis een publiekstrekker geworden. Het hele jaar wordt de organisatie  aangesproken of er al een quizthema bekend is zodat ze misschien kunnen oefenen. Voor die mensen laten men weten dat het thema van de quiz gerelateerd is aan het hoofdthema van het toernooi. Maar binnenkort wordt het op de speciale facebook pagina van het toernooi gepubliceerd!

 


Plaatsingslijst bekend

Opbellen
E-mail
Info