Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Open Abbenes telt af voor de start!

Ook dit jaar wordt er weer een open toernooi georganiseerd bij Sportvereniging Abbenes. Voor de 32 ste keer gaan de poorten open voor alle deelnemers aan dit zo gezellige toernooi.

Veel categorieën en wedstrijden
De toernooicommissie van Sportvereniging Abbenes is er helemaal klaar voor! De deelnemers aan het Vleeschhouwerij De Scharrelaer Open Abbenes kunnen de loting en planning volgen op toernooi.nl en de laatste voorbereidingen worden getroffen.

Naast de organisatie van het echte toernooi staat OTC ook garant voor een dosis gezelligheid, gekkigheid en een natje en een droogje. Gelukkig zijn er veel vrijwilligers binnen de vereniging die willen koken of extra bardienst draaien. Zonder deze mensen zou er geen toernooi zijn!

De deelnemers aan het tennistoernooi komen uit Haarlemmermeer en een wijde cirkel daar omheen. De commissie is dit jaar aangevuld met Chantal van der Luit. We zijn blij met fris bloed in de commissie, zegt Hannelore Vermeere, we draaien ons 32ste toernooi dit jaar en een aantal  commissieleden hebben al heel wat van die 32 jaar meegedaan!

Plaatsingslijst bekend

Inmiddels heeft de commissie geplaatst en geloot in de verschillende speelcategorieën van het Vleeschhouwerij De Scharrelaar Open Abbenes. Het is voor de commissie altijd 'de sport' om zo goed mogelijk te plaatsen, vertelt Hannelore Vermeere. We kennen onze deelnemers over het algemeen goed en proberen daarom het toernooi redelijk goed te voorspellen.

Het wedsstrijdschema is natuurlijk te volgen op toernooi.nl en alle andere activiteiten in beeld en tekst kunt u volgen via de website van SVA www.svabbenes.nl en via Facebook facebook.com/Abbenesopentoernooi.

Vol programma

We hebben deelname in vele categorieën en dus een vol programma, legt de toernooileider uit,maar zoals altijd wordt het buiten de baan ook een gezellig feestje. De organisatie zorgt altijd voor thema-avonden met aangepast kleding en muziek, de kantine kent vaak een hapje of drankje dat aansluit bij het thema.

Op donderdag 7 juni organiseert de commissie ook weer de inmiddels beroemde pubquiz onder de bezielende leiding van Dick van't Riet. Thema dit jaar is: Love&Peace. Inschrijven kan in teams van 2 tot 6 personen.Meld je aan via oct@svabbenes.nl en je krijgt een bevestiging van inschrijving.

Plaatsingslijst bekend