Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

VOOR INSCHRIJVING HALLOWEEN ABBENES GESTART ALLEEN VOOR OEV LEDEN 

Zaterdag 28 oktober 2017 organiseert de Werkgroep Halloween van Oranje Evenementen Vereniging Abbenes, Jeugdraad Abbenes en heel veel vrijwilligers weer het Halloweenfeest in Abbenes.  

Het is alweer het VEERTIENDE Halloweenfeest in Abbenes. Abbenes was het eerste dorp in de Haarlemmermeer dat dit feest ging vieren en in die 14 jaar is het een begrip in Abbenes geworden, maar ook in de wijde omgeving, want de deelnemers komen uit veel dorpen van de Haarlemmermeer en zelfs van daar buiten. 

Dit jaar is het thema : Heksenschool.  Dit thema is speciaal voor de jonge kinderen. De volwassenen zullen gewoon de stuipen op het lijf gejaagd worden op een speciale locatie.

Halloweenfeest gaat gevierd worden in 2 leeftijdsgroepen :

De eerste groep is voor de kleintjes van 0 tot en met ongeveer 10 jaar. De ouders en kinderen van rond de 10 jaar moeten zelf beslissen in welke groep ze meegaan. De groep vanaf 10 jaar en ouder kan best heel erg griezelig zijn, dus houdt daar rekening mee. 

De tweede groep is voor de leeftijd van ongeveer 10 jaar en ouder.

Voor de eerste groep van 0 t/m 10 jaar mag je je individueel opgeven, maar je mag ook een groepje met vriendjes/vriendinnetjes opgeven. Natuurlijk mogen de ouders meelopen om de kleintjes te begeleiden maar de groep mag uit maximaal 10 personen bestaan inclusief begeleiding.

Voor de tweede groep vanaf 10 jaar mag je je individueel opgeven maar je mag ook een groepje met vriendjes/vriendinnetjes/ouders opgeven, maar maximaal 6 personen! 

Er is geen maximum leeftijd aan het Halloweenfeest is verbonden. Dus ook de volwassenen mogen meedoen, al zullen die natuurlijk wel pas starten als alle kinderen weg zijn. Maar wilt u een keer griezelen met uw partner of vriend/vriendin of goede kennis dan kan dat dit jaar op 28 oktober in Abbenes. 

De Halloween speurtocht is natuurlijk NIET alleen voor de kinderen/volwassenen uit Abbenes. Neem daarom gerust vrienden/vriendinnen/kennissen/klasgenootjes/familie mee.

Geef je nu snel op !!!!! En…. Vol = vol. De laatste jaren moest de organisatie mensen teleurstellen omdat de route vol was. Er kwamen op de avond zelf nog aanmeldingen binnen en die konden dus niet meer lopen. Om teleurstelling te voorkomen, geef je op !! 

Tot en met 15 oktober krijgen OEV leden voorrang bij het inschrijven. Na 15 oktober heeft iedereen gelijke rechten bij het inschrijven.

De Halloween speurtocht is gratis voor OEV Abbenes leden. Voor niet leden zijn de kosten 
€ 4.00 per persoon.

Meedoen ?? Stuur een e-mail naar oev@abbenes.net 
In de email : Namen en welke tocht er gelopen gaat worden....

De Spelregels :

·      Deelname is op eigen risico.


* Maximaal 6 personen in de groep bij de grote en 10 personen bij de kleintjes.


* Voor Oranje Evenementen Vereniging Abbenes leden (OEV leden) is het gratis, niet leden betalen  € 4.00 per persoon. Ook de begeleiders bij de kleintjes !!


* Geef je voortijdig op want vol = vol. De organisatie kan niet van de vrijwilligers verlangen dat ze NA 23.30 uur nog in het bos moeten liggen. Wie te laat is met opgeven heeft echt pech !!

* De kleintjes beginnen om 18.00 en de grote om 19.30 uur. 

* Het parcours  voor de kleine griezels is niet buggy bestendig, omdat de route niet altijd buggy vriendelijk is. 

* Oude schoenen of laarzen aan is verstandig, zowel voor de groten als de kleintjes.

* Trek ook stevige schoenen of laarzen aan want het parcours is niet overal vlak !!

* Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen in het dorpshuis, er is voldoende in het dorpshuis aanwezig. 

* Er is geen discussie mogelijk.            

Iedereen een hele fijne Halloween en kom ook zoveel mogelijk zelf verkleed. Als iedereen verkleed komt (ook de volwassenen) geeft dat nog meer sfeer aan dit griezelige feest.

Meedoen ?? Stuur een e-mail naar oev@abbenes.net 

In de email : Namen en welke tocht er gelopen gaat worden....

Tot zaterdag 28 oktober.
Bestuur Oranje Evenementen Vereniging Abbenes.