Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


VOOR INSCHRIJVING HALLOWEEN ABBENES GESLOTEN!

Zaterdag 27 oktober 2018 organiseert de Werkgroep Halloween van Oranje Evenementen Vereniging Abbenes, Jeugdraad Abbenes en heel veel vrijwilligers weer het Halloweenfeest in Abbenes. 

De voorinschrijving is op 8 oktober begonnen en beide tochten zitten inmiddels helemaal vol! Heeft u zich nog niet ingeschreven, dan bent u echt te laat......

Voor degenen die zich wél op tijd hebben opgegeven:

Het is alweer het VIJFTIENDE Halloweenfeest in Abbenes. Abbenes was het eerste dorp in de Haarlemmermeer dat dit feest ging vieren en in die 15 jaar is het een begrip in Abbenes geworden, maar ook in de wijde omgeving, want de deelnemers komen uit veel dorpen van de Haarlemmermeer en zelfs van daar buiten. 

Dit jaar is het thema : GRIEZELHOTEL.  Dit thema is speciaal voor de jonge kinderen. De volwassenen zullen gewoon de stuipen op het lijf gejaagd worden op een speciale locatie.

De Spelregels :

·      Deelname is op eigen risico!

* Maximaal 5 personen in de groep bij de grote en 10 personen bij de kleintjes.


* Voor Oranje Evenementen Vereniging Abbenes leden (OEV leden) is het gratis, niet leden betalen  € 5.00 per persoon. Ook de begeleiders bij de kleintjes moeten inschrijfgeld betalen !!


* De kleintjes beginnen om 18.00 en de grote om 19.00 uur. Je krijgt een e-mail bericht met daarin je starttijd. Wees wel op tijd aanwezig anders kun je de tocht niet lopen. 

* Het parcours  voor de kleine griezels is niet buggy bestendig, omdat de route niet altijd buggy vriendelijk is. 

* Oude schoenen of laarzen aan is verstandig, zowel voor de groten als de kleintjes.

* Trek ook stevige schoenen of laarzen aan want het parcours is niet overal vlak !!

* Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen in het dorpshuis, er is voldoende in het dorpshuis aanwezig. 

* Er is geen discussie mogelijk.            

Iedereen een hele fijne Halloween en kom ook zoveel mogelijk zelf verkleed. Als iedereen verkleed komt (ook de volwassenen) geeft dat nog meer sfeer aan dit griezelige feest.


Tot zaterdag 27 oktober.
Bestuur Oranje Evenementen Vereniging Abbenes. 

Opbellen
E-mail
Info