Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

De Bazaar van zaterdag 12 maart was geslaagd met mooie opbrengst!

De spelletjes voor de kinderen waren geïnstalleerd, het rad stond klaar, de prijzen waren gesorteerd en niet geheel onbelangrijk: de koelkast gevuld met taarten! De bazaar 2016 kon beginnen.


's Middags was het flink druk in het Praatpunt aan de Hoofdweg. De kinderen stortten zich op de spelletjes en de ouderen speelden graag mee met het rad van avontuur, want ja, wie wil er nu niet zo'n overheerlijke taart winnen? Zit jer er net een nummertjes naast of....? 

De spanning liep hoog op en de temperatuur ook! Voor de kinderen waren er twee gratis rondes. Ook wie niets had gewonnen kreeg een prijsje. Sommigen waren wel héél gelukkig in het spel!

De winnaars van de spelletjes waren als volgt:

Muismeppen                                         Ballengooien                                         Sjoelen

4-6 jaar  Tim Oosterhof                      4-6 jaar   Dex Witte                              4-6 jaar  Freek Engel

7-9 jaar Yorda Engel                            7-9 jaar  Mariska Tamboer                 7-9 jaar  Brian Hartevelt

10-12 jaar Joas                                      10-12 jaar Ebbe Hendriks                   10-12 jaar Samuel TorenstraStokvangen                                            Kogelslingeren                                      Kogelslingeren

4-6 jaar  Tim Oosterhof                       4-6 jaar Tim Oosterhof                         0-3 jaar  Rick Kuiken

7-9- jaar Mariska Tamboer                 7-9 jaar Mariska Tamboer

10-12 jaar Damiën Gravesteijn          10-12 jaar Ebbe Hendriks's Avonds lopen de bezoekers al tijdig binnen en het rad kan dan ook al snel beginnen. Leuk dat de jongere generatie ook aanwezig was! Behalve de strijd om het winnen van een taart, is het jaarlijkse dominees diner ook in trek. Dat wordt gehouden op 1 april, maar geen grap zo verzekert de dominee! Aan het einde van de avond, als alle prijzen en taarten zijn verloot, blijkt dat de dominee dit jaar wat jongeren op het eten krijgt.


Daarna volgde de trekking van de loterij, waarbij Arjan Steenwijk de hoofdprijs won. Onderstaand de uitslag van de loterij van de laatste 10 prijzen:

10. Tafelwokset voor Katinka den Butter - 9. Weegschaal voor fam. Reeuwijk - 8. Lamp voor Bart van't Riet - 7. Boodschappentas voor mw. Bauer - 6. Boodschappenmand voor Elly Luyten -  5. Dinerscheque 't Kolkje voor fam. Baars - 4. VVV cadeaubon voor Arie Elshout - 3. Traptractor voor Ies Kroon - 2. Televisie voor fam. Kattenberg- 1. Hotelarrangement Van der Valk voor Arjan Steenwijk.


Iedereen veel plezier gewenst met de prijzen! En zondag is van menige taart lekker gesmuld!

 

Aan het einde van de avond werd de opbrengst van die dag plus de verloting bekend gemaakt: het mooie bedrag van € 6.100! De opbrengst komt ook ten goede aan St. Hoop voor Albanië, Zorgerf Boerengeluk en St. Vluchtelingenwerk. Allen heel hartelijk dank voor zijn of haar komst!Opbellen
E-mail
Info