Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Drukbezochte en gezellige Bazaar in Het Praatpunt bracht mooi bedrag op

Al bijna 30 jaar houdt de kerk jaarlijks een bazaar in het Praatpunt en de laatste jaren lijken steeds meer mensen te ontdekken dat dit eigenlijk een heel leuk evenement is!

's Middags voor de kinderen geen Ipads of andere digitale beelden, maar gewoon ouderwetse Hollandse spelletjes, zoals touwtje trekken (met altijd prijs), stok vangen, ballengooien, muismeppen, visvangen of kaasspel. En natuurlijk mag de grabbelton niet ontbreken.  Ouders of opa's en oma's komen met de kinderen naar Het Praatpunt voor deze spelletjes. En de kinderen vínden het leuk!Maar de middag is niet alleen voor de kinderen. Het Rad van Avontuur draait ook volop, dus ook voor de volwassenen. 's Middags nog met de originele hardboard bordjes met nummers erop, wellicht ook al bijna 30 jaar oud. Bij iedere ronde zijn veel prijzen te winnen met als hoofdprijs een heerlijke slagroomtaart. Wie wil die nu niet?

En dan zijn er ook nog de twee gratis kinderrondes, waarbij alle kinderen een gratis kaartje krijgen. De kinderen die niets hebben gewonnen, mogen na afloop van de ronde alsnog een prijsje komen uitzoeken. En bij het naar huis gaan kon men voor een makkelijk prijsje ook nog een leuk bosje bloemen mee naar huis nemen, met dank aan de sponsoren!

Aan het einde van de middag is de prijsuitreiking van de spelletjes, die was als volgt:

De Bazaar ging 's avonds weer verder. Geen kinderspelletjes, maar wel het Rad van Avontuur. Het lijkt wel een soort bingo, dezelfde spanning, en de kerk was niet krenterig met de prijzen. Ook weer de heerlijke taart per ronde, met ook nog vele andere prijzen. 's  Avonds vroeg Conny Berbée wie er niets had gewonnen: niemand! En getuige de volle tafels met prijzen, viel het niet mee alle prijzen heelhuids mee naar huis te nemen.

Tinie Elshout zorgde er weer de hele dag voor dat de vrijwilligers en bezoekers niets te kort kwamen voor wat betreft eten en drinken. Aan het einde van de avond werden de prijzen voor de grote verloting getrokken door Conny Berbée. De uitslag vindt u hieronder, de niet aanwezigen zullen hun prijzen uiteraard ook ontvangen. De Bazaar inclusief verloting bracht het mooie bedrag van € 6.300 op! Hartelijk dank aan alle vrijwilligers en natuurlijk de bezoekers die de Bazaar zo gezellig en geslaagd maakten!

Onderstaand nog meer foto's die op de bazaar zijn gemaakt:


 
  
 

  

 

Opbellen
E-mail
Info