Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Jaarlijkse bazaar wordt gehouden op zaterdag 04 maart

Zaterdag 04 maart is er eindelijk weer de jaarlijkse Bazaar in het dorpshuis. In 2020 werd de bazaar een paar dagen voor het begin afgelast in verband met het wereldvirus en ook in 2021 en 2022 kon het niet doorgaan. Hopelijk mag het eindelijk weer eens in 2023.

Eerst is er een middagsessie waar ook diverse kinderspelletjes zijn, 's avonds volgt er nog een gezellig tweede deel.

Op deze bazaar wordt ook altijd het Rad van Fortuin gedraaid. Hiervoor krijgt de Protestantse Gemeente van diverse bedrijven en winkeliers heel wat mooie prijzen, gelukkig, hartelijk dank daarvoor!

Toch willen we u ook vragen: heeft u bijvoorbeeld nog een nieuw cadeautje, een ongebruikte aankoop of iets uit een kerstpakket in huis waarvan u denkt: "wat moet ik ermee"? Wij zijn er blij mee. Ze moeten wel nieuw zijn en nog in de originele verpakking.

Ook als u zelf iets maakt of een leuke activiteit kun
t aanbieden die als prijs kan worden verloot, wij zijn er blij mee. U kunt uw prijsjes brengen bij Anneke den Butter, Hoofdweg 1776.

Ook kunt u vanaf januari weer de lotenverkopers aan de deur verwachten en ook in de kerk kunt u loten kopen. De prijs blijft nog steeds € 1,- per lot en u kunt heel veel prachtige prijzen winnen. De opbrengst van de Bazaar en de grote verloting komt weer helemaal ten goede aan de kerk.

Bij voorbaat dank namens de Bazaarcommissie.

Opbellen
E-mail
Info