Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Zaterdag 10 maart Bazaar in het Praatpunt voor goed doel !

Abbenes: Bazaar en verloting t.b.v. de kerk en andere goede doelen

Hij gaat weer georganiseerd worden: de Bazaar in het Praatpunt, waarvan de opbrengst voor het onderhoud van de kerk is en nog 3 andere goede doelen: St. Hoop voor Albanië, een mooie badkamer voor de kinderen van de Cruquiushoeve en de kinderafdeling van het LUMC.

Voor deze goede doelen wordt tevens een verloting georganiseerd, u kunt weer een verkoper aan de deur verwachten, maar heeft u hem/haar gemist of wil u er toch meer, dan kunt u altijd terecht bij ondergetekende voor loten.

U kunt hier dus een steentje aan bijdragen. 's Middags zijn er leuke spelletjes voor de kinderen waarbij ook het Rad van Avontuur draait. Daar zijn weer mooie prijzen te winnen en natuurlijk iedere ronde een overheerlijke taart!!  's Middags zijn er 2 gratis rondes voor de kinderen. Ook 's avonds draait het Rad, is het altijd reuze gezellig én is de uitslag van de grote verloting. Altijd leuk als de prijswinnaars aanwezig zijn!

De vrijwilligers zijn al weer druk met de voorbereiding voor deze avond: de spelletjes worden in orde gemaakt, de prijzen die u kunt winnen bij het Rad van Avontuur worden verzameld etc.   

Verder zijn er volop  taarten, worsten, eieren, cadeaubonnen en diverse andere prachtige prijzen, gesponsord door o.a. winkeliers.    

De belangrijkste te winnen prijzen met de verloting zijn:

·         Hotelarrangement van “van der Valk”                           

·         Tablet

·         Gasbarbecue

·         Senseo Switch

·         Loopfietsje                    en vele andere prijzen

Openingstijden middag:  van 14.30 tot 17.00 uur      

                                   avond: van 20.00 tot 23.00 uur

U bent van harte welkom, 's middags of 's avonds, óf allebei!!!!

Namens de Bazaar- en Rommelmarktcommissie,

Evelien Engel

Langerak 2 Abbenes

Tel: 0252 544435

Opbellen
E-mail
Info